קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פיצה תוצרת בית

פיצה תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Pizzan תוצרת בית. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 7923 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מים חמים, רוטב עגבניות, ירך חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, ו רוטב פיצה תוצרת בית (תוצרת בית אמריקאית עם מקורמיק).

הוראות

1
הכנת בצק הפיצה
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
1
מניחים את המים החמים בקערה הגדולה של מערבל לעמוד חובה כבד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים את השמרים על המים החמים ולתת לו לשבת במשך 5 דקות עד השמרים הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
לאחר 5 דקות מערבבים אם השמרים לא מומס לחלוטין. השמרים צריכים להתחיל קצף או בלום, המציין כי השמרים הוא עדיין פעיל בחיים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
(שים לב שאם אתה משתמש "שמרים מיידיים" במקום "שמרים פעילים", אין הגהה נדרשת. רק להוסיף לקמח בשלב הבא.)
מרכיבים שתצטרך
שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
2 לעשות ולשים את הבצק פיצה: באמצעות חיבור ההנעה ערבוב, לערבב את הקמח, מלח, סוכר, ושמן זית על מהירות נמוכה לרגע. לאחר מכן החלף את מחבט הערבוב עם חיבור הוו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
ללוש את בצק הפיצה במהירות נמוכה עד בינונית באמצעות וו הבצק על 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
אם אין לך מיקסר, אתה יכול לערבב את החומרים יחד ללוש אותם ביד.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הבצק צריך להיות קצת דביק, או דביק למגע. אם זה רטוב מדי, מפזרים קצת יותר קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
תן לבצק לעלות: 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מורחים שכבה דקה של שמן זית על החלק הפנימי של קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מניחים את בצק הפיצה בקערה ולהפוך אותו סביב כך שהוא מקבל מצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בשלב זה אתה יכול לבחור כמה זמן אתה רוצה את הבצק להתסיס ולעלות. תסיסה איטית (24 שעות במקרר) תגרום לטעמים מורכבים יותר בבצק. תסיסה מהירה (1 1/2 שעות במקום חם) תאפשר לבצק לעלות מספיק כדי לעבוד איתו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מכסים את הבצק בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
לעלייה מהירה, מניחים את הבצק במקום חם (75°F עד 29°) במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
15
לעלייה בינונית, מניחים את הבצק במקום קבוע בטמפרטורת החדר (דלפק המטבח שלך יספיק) במשך 8 שעות. לעלייה ארוכה יותר, לצנן את הבצק במקרר במשך 24 שעות (לא יותר מ 48 שעות).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
ככל שהעלייה (עד לנקודה) טובה יותר את הטעם הקרום יהיה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
17
הפוך קדימה הקפאת הוראות
18
לאחר בצק הפיצה עלה, אתה יכול להקפיא אותו לשימוש מאוחר יותר. מחלקים את הבצק לשניים (או את גודל המנות שבהן תשתמשו כדי להכין את הפיצות שלכם).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
19
מניחים על נייר קלף או צלחת מקומטת קלה ומקום, חשוף, במקפיא במשך 15 עד 20 דקות. לאחר מכן להסיר מהמקפיא, ולמקם בשקיות מקפיא בודדות, הסרת אוויר רב ככל שתוכל מן השקיות. חזור למקפיא ולאחסן עד 3 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
20
להפשיר את בצק הפיצה במקרר לילה או במשך 5 עד 6 שעות. ואז לתת את הבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני מתיחה אותו בשלבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
21
הכנת הפיצות
1
מניחים אבן פיצה על מדף בשליש התחתון של התנור שלך. מחממים התנור ל 246° לפחות 30 דקות, רצוי שעה. אם אין לך אבן פיצה, אתה יכול להשתמש בתבנית פיצה או בתבנית אפייה עבה; אתה צריך משהו שלא יהיה עיוות בטמפרטורות גבוהות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
2 מחלקים את הבצק לשני כדורים: 
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
הסר את כיסוי הפלסטיק מהבצק. אבק את הידיים שלך עם קמח ולדחוף את הבצק למטה כך שהוא מתנפח קצת. מחלקים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
טופס שני כדורים עגולים של בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים כל אחד בקערה שלו, לכסות עם פלסטיק ולתת לשבת במשך 15 דקות (או עד 2 שעות).
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
3 תוספות הכנה: להכין את התוספות הרצוי. שים לב שאתה לא הולך רוצה לטעון את כל פיצה עם הרבה תוספות כמו הקרום יהיה בסופו של דבר לא פריך ככה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
כשליש כוס כל רוטב עגבניות וגבינה יספיקו לפיצה אחת. אחת עד שתי פטריות פרוסות דק יכסה פיצה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8
4 כדור בצק לשטח, ולמתוח לתוך עגול: עובד כדור אחד של בצק בכל פעם, לקחת כדור אחד של בצק לשטח אותו עם הידיים על משטח עבודה מקומח מעט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
החל במרכז ועובד החוצה, השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ על הבצק לעובי 1/2 אינץ'. סובב ומותח את הבצק עד שהוא לא ימתח עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
תן לבצק להירגע 5 דקות ולאחר מכן להמשיך למתוח אותו עד שהוא מגיע לקוטר הרצוי-10 עד 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
טפלו בבצק בעדינות!
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
אתה יכול גם להחזיק את הקצוות של הבצק עם האצבעות שלך, לתת את הבצק לתלות ולמתוח, תוך כדי עבודה סביב הקצוות של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
אם חור מופיע בבצק שלך, מניחים את הבצק על משטח מקומח ודוחפים את הבצק בחזרה כדי לאטום את החור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
השתמש בכף ידך כדי לשטח את קצה הבצק שבו הוא עבה יותר. צבטו את הקצוות אם אתם רוצים ליצור שפה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
15
מברשת בצק למעלה עם שמן זית: השתמש קצות האצבעות כדי ללחוץ למטה ולעשות שקעים לאורך פני הבצק כדי למנוע מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
מברשת החלק העליון של הבצק עם שמן זית (כדי למנוע ממנו מקבל רטוב מן התוספות).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
תן לנוח עוד 10-15 דקות.
18
חזור עם הכדור השני של בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
19
מפזרים קליפת פיצה עם ארוחת תירס, מניחים בצק שטוח על גבי: מפזרים קלות את קליפת הפיצה (או גיליון אפייה שטוח) עם ארוחת תירס. (ארוחת התירס תפעל כמסבים כדוריים קטנים כדי לעזור להעביר את הפיצה מקליפת הפיצה לתנור.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
20
מעבירים בצק שטוח מוכן אחד לקליפת הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
21
אם הבצק איבד את צורתו בהעברה, לעצב אותו קלות לממדים הרצויים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
22
מורחים עם רוטב עגבניות ומפזרים תוספות: כפית על רוטב העגבניות, מפזרים גבינה, ומניחים את התוספות הרצויות על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
23
מפזרים קמח תירס על פיצה אבן, להחליק פיצה על פיצה אבן בתנור: 
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
24
מפזרים קצת קמח תירס על אבן האפייה בתנור (צפה הידיים שלך, התנור חם!). בעדינות לנער את הקליפה כדי לראות אם הבצק יחליק בקלות, אם לא, בעדינות להרים את הקצוות של הפיצה ולהוסיף קצת יותר קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
25
החליקו את הפיצה מהקליפה ואל אבן האפייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
אופים פיצה אחד בכל פעם עד הקרום הוא השחמה והגבינה הוא זהוב, על 10-15 דקות. אם אתה רוצה, לקראת סוף זמן הבישול אתה יכול לפזר על קצת יותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוסות מים חמים (105°f-115°F)1/2 כוסות מים חמים (105°f-115°F)2חתיכות טופי הית' ברחבילה של שמרים יבשים פעיליםחבילה של שמרים יבשים פעילים490דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לחם 3/4 כוסותקמח לחם 3/4 כוסות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה (להשמיט אם בישול פיצה בתנור עץ פיצה)שמן זית כתית מעולה (להשמיט אם בישול פיצה בתנור עץ פיצה)2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1עבור כל אחד.שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1עבור כל אחד.קמח תירס (כדי לעזור להחליק את הפיצה על אבן הפיצה)קמח תירס (כדי לעזור להחליק את הפיצה על אבן הפיצה)1עבור כל אחד.רוטב עגבניות (חלק או טהור)רוטב עגבניות (חלק או טהור)28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת m zarella משרד, מגורדגבינת m zarella משרד, מגורד1קטןגבינת מוצרלה רכה טרייה, מופרדת לגושיםגבינת מוצרלה רכה טרייה, מופרדת לגושים1עבור כל אחד.גבינת פונטינה, מגוררתגבינת פונטינה, מגוררת1עבור כל אחד.גבינת פרמזן, מגוררתגבינת פרמזן, מגוררת1עבור כל אחד.גבינת פטה, מתפוררתגבינת פטה, מתפוררת1עבור כל אחד.פטריות, פרוס דק מאוד אם גלם, אחרת מטוגנים הראשוןפטריות, פרוס דק מאוד אם גלם, אחרת מטוגנים הראשון1עבור כל אחד.פלפלים, גבעולים וזרעים הוסרו, פרוס דק מאודפלפלים, גבעולים וזרעים הוסרו, פרוס דק מאוד1עבור כל אחד.פלפל איטלקי, פרוס דקפלפל איטלקי, פרוס דק1ראשנקניק איטלקי, מבושל ומתפוררנקניק איטלקי, מבושל ומתפורר1עבור כל אחד.בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1עבור כל אחד.ארוגולה התינוק, השליך קצת שמן זית, הוסיף כמו פיצה יוצא מהתנורארוגולה התינוק, השליך קצת שמן זית, הוסיף כמו פיצה יוצא מהתנור1עבור כל אחד.פסטופסטו1עבור כל אחד.פפרוני, פרוס דקפפרוני, פרוס דק1עבור כל אחד.בצל, פרוס דק גלם או קרמלבצל, פרוס דק גלם או קרמל1עבור כל אחד.חזיר, פרוס דקחזיר, פרוס דק

יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז

סנג ' ובזה, יין ברברה ושיראז הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. אתה יכול לנסות Tenuta di Arceno Stradan אל Sasso קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 50 דולר לבקבוק.
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 היה בציר חם מושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף מיד משחרר גוונים של יערה וריבת תות, גימור עם טון צמחים של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כל ממוסגר בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. הטעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט ופטל, נותן דרך לגווני אוכמניות שופעים חמקמקים. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור משתהה קליפת תפוז. זוהי שנה מרגשת עבור Sangiovese ויש לו את הפוטנציאל לגיל 15-20 שנים.