קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

פיצה תוצרת בית של מייק

פיצה תוצרת בית של מייק
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם קמח, אזובית, אזובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מרהיב. מתכונים דומים: פיצה תוצרת בית של מייק, בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, ו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית.

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה גדולה, לשלב קמח, מלח וקיצור. מערבבים בתערובת השמרים. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה, והופכים מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים שמן בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מטגנים בצל עד רך. מערבבים רסק עגבניות ומים. מתבלים בסוכר, מלח, פלפל שחור, אבקת שום, בזיליקום, אורגנו, מרג 'ורם, כמון, אבקת צ' ילי ופתיתי פלפל אדום. מבשלים 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
רסק עגבניותרסק עגבניות
מרז ' ורםמרז ' ורם
אורגנואורגנו
באזיל!באזיל!
כמוןכמון
בצלבצל
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
6
מתכון עושה 2 (12 אינץ') פיצות. מחלקים בצק לשניים, ומתפשטים על מחבתות פיצה. מכסים ברוטב, וציפויים רצויים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בצקבצק
7
אופים ב 400 מעלות במשך 20 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.