פיצה תוצרת בית של מייק
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם קמח, אזובית, אזובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מרהיב. מתכונים דומים: פיצה תוצרת בית של מייק, בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, ו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית.
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב קמח, מלח וקיצור. מערבבים בתערובת השמרים. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה, והופכים מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, כ 45 דקות.
מחממים שמן בסיר קטן על חום בינוני.
מטגנים בצל עד רך. מערבבים רסק עגבניות ומים. מתבלים בסוכר, מלח, פלפל שחור, אבקת שום, בזיליקום, אורגנו, מרג 'ורם, כמון, אבקת צ' ילי ופתיתי פלפל אדום. מבשלים 15 עד 20 דקות.
מתכון עושה 2 (12 אינץ') פיצות. מחלקים בצק לשניים, ומתפשטים על מחבתות פיצה. מכסים ברוטב, וציפויים רצויים.
אופים ב 400 מעלות במשך 20 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב.