מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם קמח, אזובית, אזובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מרהיב. מתכונים דומים: פיצה תוצרת בית של מייק, בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, ו פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית.
הוראות
1
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה גדולה, לשלב קמח, מלח וקיצור. מערבבים בתערובת השמרים. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה, והופכים מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, כ 45 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.