פיצה תותים
המתכון של פיצה תות מוכן תוך כ-40 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית סופר לקטו אובו לאוהבי אוכל ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 203 קלוריות . תמורת 44 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, אבקת אפייה, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההידור הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו מיני סופגניות אפויות תותים טריות עם זיגוג תות-ליים , עוגת תותים עם. מיני PopTarts תותים , וקוקטייל תותים מרווה צמא ומוחיטו תות בתולה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה ותמציות.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה.
על משטח מקומח מרדדים בצק לתבנית 13 אינץ'. מַעְגָל.
העבר ל-12 אינץ' לא משומן. מחבת פיצה. בנה מעט קצוות.
אופים ב-350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים לחלוטין.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים על הקרום. מסדרים מעל פרוסות תותים.
בסיר גדול מערבבים את הסוכר, עמילן התירס ופירות היער המרוסקים עד לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מצננים מעט. כף מעל תותים. מקררים עד להגשה.