פיצה תפוחי אדמה אביבית
המתכון פיצה תפוחי אדמה באביב יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. גשו לסופר וקנו קרם כבד, שן שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פיצה תפוחי אדמה קלויה עם גבינת עיזים, עשבי תיבול האביב ו Urfa Biber, פיצה אביבית, ו פיצת אביב מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
ללוש 1 כף. שמן זית לבצק, לכסות במגבת, ולתת לנוח 10 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן 16 על 11 אינץ'.
העברה לתבנית אפייה גדולה ורדודה.
מבשלים בצל ושום ב 1 כף. שמן במחבת בינונית על חום בינוני, ערבוב, עד רך, במשך כ 7 דקות.
בואו להתקרר, ואז לפזר על בצק.
לקלף דק לחתוך תפוחי אדמה. מסדרים שכבה זוגית על הבצק.
קרם רסס ו 2 כפות. שמן מעל. ואז מפזרים על 2 כפות. פרמזן, מלח, פלפל אדום מרוסק ופלפל שחור.
אופים במשך 25 דקות, מפזרים רוזמרין על גבי ואופים במשך 10 דקות יותר. למעלה עם נשאר 1 כף. ו-1 כפית. שמן ו-2 כפות. פרמזן.