קושיקשה
מוכן ב58 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פטטה

פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו פיצה תפוחי אדמה: פיצה די פטטה. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת מכילה 559 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פרובולון, מלח ופלפל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 58 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. נסו קרוקט די פטאט (קרוקט תפוחי אדמה), גט (תפוחי אדמה "עוגה"), ו לביבות תפוחי אדמה: קרוצ'ה די פטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 8 ליטר מים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במים הרותחים עד שהם נוקבים בקלות בעזרת סכין קילוף, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מסננים את תפוחי האדמה ובעודם חמים מקלפים אותם ומעבירים אותם דרך טחנת מזון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מוסיפים את הריקוטה, הפרובולון, הביצים והפטרוזיליה ומתבלים במלח והרבה פלפל שחור. יוצרים פיצה בגודל 6 אינץ 'בידיים רטובות, בעובי של כ-1/2 אינץ', ולוחצים כל צד של כל פיצה לצלחת מלאה בפירורי הלחם. מניחים בצד עד שהכל נגמר.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרובולוןפרובולון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
במחבת טפלון בגודל 8 אינץ ' מחממים 1 כף שמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מניחים פיצה אחת בכל פעם לתבנית ומבשלים כ -4 דקות לכל צד, עד שכל צד חום זהוב כהה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הניחו את הפיצה המבושלת על מגש מרופד במגבות נייר לניקוז עד שהכל נגמר. להגשה מניחים את הפיצה על מתלה על דף עוגיות ולתנור שחומם מראש ל -450 מעלות למשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים ומגישים בערימה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מ סנגיובטו גפנים של ה אחוזת פוג ' יו רייל, יין מובנה קלאסי זה מציג תווים של אדמה ועור על האף עם גוונים עצים. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הסיום.