קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פיצול אפונה תרד דאל עם כרובית

פיצול אפונה תרד דאל עם כרובית
פיצול אפונה תרד דאל עם כרובית דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך פרחים כרובית, כוסברה טחון, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו פיצול אפונה ומרק כרובית, מרק אפונה מקורר עם כרובית, ו תבשיל אפונה איטלקי עם כרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 2 1/2 כוסות מים, אפונה, עלה דפנה בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, 50 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
מיםמים
אפונהאפונה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים 1 כוס מים, כרובית, ומלח, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד כרובית הוא מאוד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
מיםמים
מלחמלח
3
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
4
מחממים חמאה ושמן במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים בצל, זנגביל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
6
מוסיפים כמון ו-5 המרכיבים הבאים( כמון דרך ציפורן); מבשלים על אש נמוכה 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
כמוןכמון
7
מוסיפים תערובת בצל לתערובת אפונה. מבשלים, חשוף, 15 דקות או עד עבה. מערבבים בתרד; מבשלים 3 דקות או עד wilts תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
בצלבצל