פיצול אפונה תרד דאל עם כרובית
פיצול אפונה תרד דאל עם כרובית דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך פרחים כרובית, כוסברה טחון, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו פיצול אפונה ומרק כרובית, מרק אפונה מקורר עם כרובית, ו תבשיל אפונה איטלקי עם כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 1/2 כוסות מים, אפונה, עלה דפנה בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, 50 דקות או עד מכרז.
מוסיפים 1 כוס מים, כרובית, ומלח, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד כרובית הוא מאוד רך, ערבוב מדי פעם.
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה.
מחממים חמאה ושמן במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים בצל, זנגביל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים כמון ו-5 המרכיבים הבאים( כמון דרך ציפורן); מבשלים על אש נמוכה 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תערובת בצל לתערובת אפונה. מבשלים, חשוף, 15 דקות או עד עבה. מערבבים בתרד; מבשלים 3 דקות או עד wilts תרד.