קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פיצוצ'רי עם ברווז ראגו

פיצוצ'רי עם ברווז ראגו
Pizzoccheri With Duck Ragu היא מנה עיקרית ללא גלוטן וראשונית. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 36 גרם חלבון ו-24 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם רגלי ברווז, פטריות פורצ'יני, עלי מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות. עם ציון ספונקולרי של 36%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. ראגו ברווז ונציאני, Garganelli עם Duck Ragu ופפרדלה עם Duck Ragù דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
משרים את הפטריות ב-1 כוס מים חמים, 10 דקות. טוחנים את הפנצ'טה, הבצל, הגזר, הסלרי, התימין והמרווה במעבד מזון לקבלת עיסה שמנה.
מרכיבים שתצטרך
1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'ריפיצוצ'רי
1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מייבשים את רגלי הברווז ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מחממים את שמן הזית בתנור או סיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוסיפים את רגלי הברווז, עם העור כלפי מטה, ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים, כ-7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
5
מעבירים את שוקי הברווז לצלחת ויוצקים מהסיר הכל מלבד שכבה דקה של שמן.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מסננים את הפטריות, שומרים את נוזל ההשריה, ואז קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
מוסיפים את משחת הפנצ'טה לסיר, מתבלים במלח ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהמשחה יבשה ונדבקת לסיר, 5 עד 7 דקות. לפנות מקום בסיר ולהוסיף את רסק העגבניות; מבשלים, תוך ערבוב, 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את עלי הדפנה והפטריות ומערבבים את כל המרכיבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, מגרדים כל חתיכות שחומות עם כף עץ. מבשלים עד שהיין מסמיך, 2 עד 3 דקות. מחזירים את רגלי הברווז לסיר יחד עם 4 כוסות מים ונוזל השריית הפטריות השמורה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהברווז רך, כשעה ו-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מעבירים את שוקי הברווז לצלחת להתקררות. מסירים את השומן מנוזלי הבישול וזורקים; מביאים את הנוזל הנותר לרתיחה ומבשלים עד לצמצום לכ-3 כוסות, כ-12 דקות. השליכו את העור והעצמות מהברווז; לגרוס את הבשר ולהוסיף אותו לרוטב המצומצם.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מחזירים את הראגו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12
מוציאים בעזרת כף מחוררת או רחפן ומוסיפים ישירות לראגו, תוך כדי ערבוב כדי לצפות את הפסטה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
13
מזלפים שמן זית ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
14
מסירים מהאש, מפזרים את הפטרוזיליה והפרמזן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
15
צילום מאת אנה וויליאמס