פיצות בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פיצות בגריל. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 801 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו פיצות קליפורניה בגריל, פיצות קציצות ברביקיו בגריל, ו פיצות פורטבלו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבצק: לשים 1 1/2 כוסות מים חמים (110 מעלות F עד 115 מעלות F) בקערה של מערבל עמדה מצויד מצורף קרס הבצק.
מפזרים את השמרים על המים ולתת לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
לטאטא את הקמח, סוכר 1 כפית מלח בקערה נפרדת, ולאחר מכן להוסיף לתערובת השמרים יחד עם 2 כפות שמן זית.
מערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מתחיל לבוא יחד, על 1 דקה. להגדיל את המהירות בינוני נמוך ומערבבים עד שהבצק מתחיל להיראות חלק, על 1 דקה. להגדיל את המהירות בינוני ומערבבים עד הבצק הוא חלק וגמיש, 4 עד 6 יותר דקות (זה צריך למתוח 3 אינץ ' מבלי לשבור).
מעבירים לקערה משומנת ומכסים במגבת לחה או בניילון נצמד.
לחץ קלות על הבצק, ולאחר מכן לחלק 6 כדורים. שים על תבנית אפייה, לכסות ולקרר עד מוכן גריל.
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים 3 עד 5 דקות. לרסק את העגבניות לתוך הסיר עם הידיים; להוסיף את המיצים. יש לשטוף את הפחית עם מים כוס 1 ולהוסיף לסיר.
מוסיפים קומץ בזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. להגדיל את החום בינוני ומבשל עד מעובה, 20 עד 25 דקות. מגניב במקצת.
מחממים צד אחד של הגריל גבוה והשני בינוני.
מברשת 2 אפיית גיליונות עם שמן זית; למתוח כל כדור בצק לתוך סגלגל דק (כ 8 על 11 אינץ') על הסדינים.
מברשת את צמרות הבצק עם יותר שמן.
עבודה בקבוצות, גריל את הבצק מעל חום גבוה עד מבעבע על גבי ומסומן על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. להעיף את הבצק על הצד הקריר של הגריל. במהירות העליון כל קרום עם רוטב עגבניות ומוצרלה לכסות עד הגבינה נמס, על 2 דקות.
מעבירים את הפיצות ללוח חיתוך, מפזרים את הפרמזן ובזיליקום שנותר.