פיצות בייקון וביצה בודדות
והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, מוצרלה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פיצות בודדות, פיצות בגריל אישיות, ו פיצות יווניות בודדות.
הוראות
מניחים מדף תנור במדף הנמוך ביותר. אם יש לך אבן, הנח אותה על מתלה. מחממים תנור ל 288°, או הטמפרטורה הגבוהה ביותר של התנור שלך, במשך 45 דקות.
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד עדיין רך אבל מתחיל לפריך בקצוות, 5 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
בנדיבות אבק 14 אינץ ' רחב פיצה קליפה עם קמח תירס. לשטח כדור בצק על גבי. שימוש באצבעות מקורנות קלות או מערוך מקורנן, למתוח את הבצק לתוך סיבוב 6-7 אינץ'. (ודא קרום מחליק סביב בקלות על קליפת.
הוסף עוד קמח תירס תחת פיצה במידת הצורך. )
מברשת 1 כפית. שמן מעל קרום.
מפזרים 1 כף. מוצרלה, ואז רבע בייקון, עוד 1 כף. מוצרלה ו-1 כפית. פרמזן מעל קרום. בעדינות לפצח ביצה מעל מרכז פיצה.
בזהירות להחליק פיצה על אבן, באמצעות מרית כדי להקל על פיצה על אבן מבלי לשפוך ביצה.
אופים עד הקרום הוא חרוך מעט על גבי וזהב על התחתונה( להרים קצה כדי לבדוק), גבינה נמסה ביצה לבן מבושל אבל חלמון הוא עדיין jiggly, על 6 1/2 דקות. בעוד פיצה היא בישול, לעשות 3 יותר באמצעות החומרים הנותרים.
אופים את הפיצות הנותרות. באמצעות פיל, מעבירים פיצות לצלחות בודדות.
מפזרים בצל ירוק ופלפל, ולאחר מכן לשרת מיד.