פיצות בישול איטיות
פיצת ג'ו לבישול איטי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך לחמניות סנדוויץ', פפרוני, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: כריכי פיצה איטיים סלופי ג'ו, פיצת נקניקיה איטית מבושלת, כריכי סלופי ג'ו., ו טאקו ג'ו איטי מתבשל.
הוראות
ב מחבת 12 אינץ', לבשל בשר טחון ובצל מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. תערובת בשר בכפית לבישול איטי. מערבבים פלפל, רוטב פיצה, פפרוני, בזיליקום ואורגנו.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה 4 עד 6 שעות.
כדי להרכיב כריכים, כפית על תערובת 1/3 כוס בשר על החלק התחתון של לחמניות. למעלה כל אחד עם scant 2 כפות גבינה. מכסה עם חצאים העליונים של לחמניות.