פיצות טאקו עוף בגריל
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו פיצות מרגריטה עוף בגריל, פיצות עוף פהיטה בגריל, ו פיצות פיתות טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים עם 1 כף כל מלח ופלפל שחור בקערה.
מערבבים 2 כפות של תיבול טאקו ושמן קנולה בקערה רדודה. לדפוק את העוף בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף 1/4 אינץ ' עבה.
מוסיפים את העוף לקערה, פונים למעיל, ומשרים 30 דקות.
מחממים גריל לגובה בינוני. גריל העוף עד מבושל דרך, כ 4 דקות לכל צד.
בואו מגניב, ואז לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות.
מרדדים כל על משטח מקומח לסיבוב 8 אינץ'.
מברשת עם שמן קנולה, מפזרים תיבול טאקו גריל עד פריך, 3 עד 5 דקות לכל צד; להסיר מן הגריל.
מערבבים את הגבינות בקערה, ואז מפזרים על הקרום העליון עם העוף. מחזירים את הפיצות לגריל ומבשלים עד שהגבינה מותכת, כ-5 דקות. בינתיים, מערבבים את האבוקדו, מיץ ליים, כמון, אבקת צ ' ילי, בצל אדום, ומלח ופלפל לפי הטעם. למעלה הפיצות עם תערובת אבוקדו, סלסה, שמנת חמוצה וכוסברה.