פיצות לבנות עם ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצות לבנות עם ארוגולן. מנה אחת מכילה 1009 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, שמרים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמרים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פיצות לבנות עם ארוגולה, פיצות ארוגולה, ו פיצות תפוחי אדמה עם סלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המים, שמרים, דבש ו 3 כפות של שמן זית בקערה של מערבל חשמלי מצויד וו בצק. כאשר השמרים מומסים, מוסיפים 3 כוסות קמח, ולאחר מכן 2 כפיות מלח, ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה. תוך ערבוב, להוסיף עד 1 כוס קמח יותר, או רק מספיק כדי להפוך את הבצק רך. ללוש את הבצק במשך כ 10 דקות עד חלקה, מפזרים אותו עם הקמח לפי הצורך כדי לשמור עליו מלהידבק לקערה.
ללוש ביד: כאשר הבצק מוכן, להפוך אותו על לוח מקומח ללוש אותו ביד תריסר פעמים. זה צריך להיות חלק וגמיש.
מניחים את הבצק בקערה משומנת היטב ולהפוך אותו כדי לכסות אותו קלות עם שמן. מכסים את הקערה במגבת מטבח ומאפשרים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מניחים 1/2 כוס שמן זית, את השום, טימין ופלפל אדום פתיתים בסיר קטן ולהביא לרתיחה על אש נמוכה. מבשלים 10 דקות, מוודאים שהשום לא נשרף. תניח בצד.
מחממים התנור ל 500 מעלות. (להיות בטוח שהתנור שלך נקי!)
מנה את הבצק: לזרוק את הבצק על הלוח ולחלק אותו ל 6 חתיכות שוות.
מניחים את הענפים על מחבתות מצופות בנייר קלף ומכסים אותם במגבת לחה. אפשר את הבצק לנוח במשך 10 דקות. השתמש באופן מיידי, או להכניס למקרר עד 4 שעות.
למתוח את הבצק: לחץ ומתח כל כדור למעגל 8 אינץ ' ומניח 2 עיגולים על כל מחבת גיליון מרופדת בנייר קלף. (אם צוננת את הבצק, הוצא אותו מהמקרר כ-30 דקות קדימה כדי לאפשר לו להגיע לטמפרטורת החדר.)
מברישים את הפיצות בשמן השום ומפזרים לכל אחת מהן בנדיבות מלח ופלפל.
מפזרים את הפיצות באופן שווה עם פונטינה, מוצרלה וגבינת עיזים.
טפטוף כל פיצה עם 1 כף יותר משמן השום ואופים במשך 10 עד 15 דקות, עד שהקרום פריך והגבינות מתחילות להשחים.
הפוך את ויניגרט: בינתיים, לטאטא יחד 1/2 כוס שמן זית, מיץ לימון, 1 כפית מלח 1/2 פלפל כפית.
מוסיפים את הירוקים: כאשר הפיצות נעשות, מניחים את הארוגולה בקערה גדולה וזורקים עם מספיק ויניגרט לימון כדי להרטיב.
מניחים חבורה גדולה של ארוגולה על כל פיצה ופרוסת לימון ומגישים מיד.