קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

פיצות פיצה

פיצות פיצה
פיצות פיצה הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 748 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם קמח לחם, שמן זית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-45 דקות. נסו פיצה חנות פיצות, פיצה קערות ("פיצות מעניינות"), ו פיצות איור (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הסוכר, מלח, שמן זית, מים, 1 כוס קמח, שמרים, ואת כוס הקמח הנותרת לתוך קערת העבודה של מערבל עומד. באמצעות חיבור ההנעה, להתחיל את המיקסר על נמוך ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד, יצירת כדור. לשמן את הקובץ המצורף וו עם ספריי בישול. צרף את הוו למיקסר ללוש במשך 15 דקות במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לקרוע חתיכת בצק קטנה ולשטח לתוך דיסק. למתוח את הבצק עד דק. החזק אותו אל האור ולהסתכל כדי לראות אם windowpane של האופה, או קרום מתוח, נוצר. אם הבצק נקרע לפני שהוא נוצר, לוש את הבצק במשך 5 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מגלגלים את בצק הפיצה לכדור חלק על השיש.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים לתוך נירוסטה או קערת זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים 2 כפיות שמן זית לקערה וזורקים למעיל. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 18 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים את אבן הפיצה או אריח על החלק התחתון של תנור קר ולהפוך את התנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר שלו, על 500 מעלות F. אם התנור יש סלילי על רצפת התנור, מניחים את האריח על המתלה הנמוך ביותר של התנור. לפצל את בצק הפיצה ל 2 חלקים שווים באמצעות סכין או מגרד בצק. להשתטח לתוך דיסק על השיש ולאחר מכן לקפל את הבצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
ידיים רטובות בקושי עם מים ולשפשף אותם על השיש כדי לצנן את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
מגלגלים את הבצק על פני השטח עד שהוא מתהדק. מכסים כדור אחד במגבת תה ומנוחה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
חזור על הצעדים עם חתיכת הבצק האחרת. אם לא לאפות את הפיצה שנותרה מיד, לרסס את החלק הפנימי של שקית ziptop עם תרסיס בישול ומניחים את כדור הבצק לתוך השקית. מקררים עד 6 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מפזרים את הקמח על הקליפה ומניחים את הבצק על הקליפה. שימוש בידיים שלך, ליצור שפה סביב הקצוות של הפיצה. למתוח את הבצק לתוך דיסק עגול, מסתובב אחרי כל מתיחה. לזרוק את הבצק באוויר אם אתה מעז. לנער את הפיצה על הקליפה כדי להיות בטוח שזה יחליק על אבן פיצה או אריח. (להתלבש ולאפות את הפיצה באופן מיידי עבור קרום פריך או לנוח את הבצק במשך 30 דקות אם אתה רוצה מרקם לעיס.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
צחצח את שפת הפיצה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
13
מורחים את רוטב הפיצה באופן שווה על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מפזרים את עשבי תיבול על הפיצה העליון עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
15
החלק את הפיצה על האריח ואופים במשך 7 דקות, או עד מבעבע וזהוב חום. מנוחה במשך 3 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
* מתכון זה היה באינטרנט כבר כמה זמן ולמרות שרוב התגובות היו חיוביות לעזאזל, כמה מכם ציינו כי הבצק היה מלוח מדי. בהתחלה ייחסנו את זה להעדפה אישית; יש אנשים שפשוט לא רגישים כמו אחרים לטעם הבסיסי הזה. וכמובן תוספות מלוחות היו בהחלט לשנות את הדינמיקה. עדיין, לא רצינו להשאיר את זה ככה. חזרנו למעבדה ומצאנו שגודל פתיתי המלח הכשר שונה לא מעט ממותג למותג. זה יכול בקלות לגרום קרום מלוח מדי. אז אלא אם כן יש לך הצלחה עם המתכון בעבר, אנו מציעים לך לחתוך את המלח בכפית אחת, מכף לשתי כפיות. כך השמרים לא להשתגע, אתה צריך גם לקצץ את הסוכר בחצי כפית. תודה, AB
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)