פיצות צמחוניות בגריל אישיות
פיצות ירקות בגריל בודדים דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 916 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח ופלפל, מוצרלה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פיצות צמחוניות בגריל אישיות, פיצות צמחוניות בגריל אישיות, ו
הוראות
מחממים גריל גז על גבוה, מכוסה, במשך 10 דקות, ולאחר מכן להוריד את החום בינוני. על משטח עבודה מקומח קלות, לחץ ומתח כל פיסת בצק לסיבוב 9 אינץ'.
מניחים על סדינים אפייה מקומטת קלות; להפריש.
מניחים קישואים, בצל, פלפל וחציל על תבנית אפייה.
מברשת עם 2 כף. שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. גריל עד ירקות רכים, פונה פעם אחת, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מעבירים לתבנית אפייה ומניחים בצד.
מברשת צמרות של סיבובי בצק עם 1 כף. שמן זית ובזהירות להפוך אותם, צד משומן למטה, על גריל. גריל, חשוף, עד תת הם זהובים, 2 עד 3 דקות. השתמשו במלקחיים כדי לשים פיצות על מצעי אפייה.
מברשת הצדדים לא מבושל עם הנותרים 1 כף. שמן ולהפוך כל כך צלוי הצדדים של פיצות פונים כלפי מעלה. לאחר צלייה בצד השני, להסיר סיבובים להפיץ 1/4 כוס רוטב עגבניות על כל פיצה. מסדרים ירקות על גבי רוטב ומפזרים גבינה. להחליק פיצות בחזרה על הגריל ומבשלים, מכוסה, עד גבינה מותכת, 3 דקות.