פיצטה שטוחה
פיצטה שטוחה עשויה להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מכין 40 מנות עם 63 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטרוזיליה, 4 כוסות עגבניות שלמות קלופות שלמות, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פיצטה 211 פיצה מרגריטה, תרד, ביצה רכה ופיצטה פרמזן, ו פיצטה בגריל עם ריקוטה, נקניק, ארוגולן ושמן צ'ילי.
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי עם מצורף להקציף, מערבבים את הקמח, השום, הפטרוזיליה, הטימין, המלח והפלפל.
מוסיפים את המים ומערבבים היטב במהירות נמוכה עד שנוצרת תערובת דמוית בצק. (את כמות מים עשוי צריך להיות מותאם כך את בצק הוא לח אבל לא רטוב.) לאחר ערבוב, עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים על משטח מקומח לעובי 1/8 אינץ'.
מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור למשך 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומורחים באופן שווה 1/2 כוס רוטב עגבניות וחצי הגבינה.
הוסף תוספות נוספות, אם תרצה בכך.
אופים בפעם השנייה עד הגבינה נמס, 8 ל10 דקות. חזור על הפעולה עם כדור הבצק השני.
בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את הגזר והיין, מורידים את התבנית. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את הטימין, מבשלים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה ומוסיפים את הבזיליקום. ממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך 20 עד 30 דקות. טועמים לתיבול ומסירים מהאש.