קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פיצטות בגריל

פיצטות בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pizzettas בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. אם יש לכם מלח כשר, ביצים, גבינת טלג'יו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca, Fig & prosciutto pizzettas, ו Pizzettas para la merienda (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבצק: למלא כוס מדידה נוזלית או קערה קטנה עם מים חמים 1/2 כוס (לא חם).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים במזלג; בואו לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וזה יריח מאוד שמרים-זה מה שאתה רוצה!
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז הקמח ויוצקים בשמן זית ותערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
באמצעות מזלג, בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך תערובת השמרים עד לשלב בעיקר, ולאחר מכן לערבב עם הידיים כדי להביא את הבצק יחד. להתברר על משטח נקי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
ללוש את הבצק עד חלקה, לאבק עם קמח לפי הצורך. שמן קל קערה; מוסיפים את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם עד מוכפל בגודל, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מכינים את התוספות:לפיצות פרושוטו-ארוגולה, מכינים את שמן צ 'ילה: מביאים את הצ' ילי ושמן הזית לרתיחה; מסירים מהחום ומניחים 1 שעה תלולה. (זה עושה שמן נוסף; לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.)
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
מערבבים את העגבניות, הזיתים, צלפים ופלפל אדום בקערה; מוסיפים מלח וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את הגריל: מחממים גריל עד בינוני גבוה (אתה לא רוצה שזה יהיה חם מדי או הקרום יישרף לפני הגבינה נמסה).
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מברשת הגריל כדי להסיר כל crud.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מגלגלים את הבצק: הופכים את הבצק על משטח מקורנן ומתחלקים ל-6 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מגלגלים כל חתיכה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
השתמש מערוך לגלגל את כל כדור לתוך סגלגל לא סדיר, לאבק עם קמח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
עבור קרום דק crusts, להשתמש בידיים שלך בעדינות למתוח את הבצק עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
ערם את הבצק בין שכבות של ניילון נצמד ופנה אל הגריל (או לעטוף להכניס למקרר בן לילה).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
גריל את הקרום: שמן הגריל (אן משתמשת במגבת מגולגלת ומלקחיים), ולאחר מכן בזהירות להוסיף כמה חתיכות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
גריל עד העליון הוא מבעבע והתחתון מסומן, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
להעיף עם מלקחיים וגריל עד רק מסומן בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
הסר מן הגריל ולהעביר גיליונות אפייה; לחזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
להוסיף את התוספות: עבודה על דפי האפייה, העליון את הקרום עם parmigiano ו prosciutto, או למעלה עם טלג ' יו ואת תערובת puttanesca; לחזור לגריל. לפצח ביצה ישירות על כל פיצה פרושוטו, אם אתה רוצה. מכסים את הגריל ומבשלים עד שהגבינה נמסה והביצים נקבעות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרושוטופרושוטו
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
הסר מן הגריל העליון פיצות prosciutto עם ארוגולה; לטפטף עם שמן צ ' ילה מוכן. למעלה פיצות פוטנסקה עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
צילום: סטיב ג ' ירלט

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוגולה התינוקארוגולה התינוק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים5כדי 6 פלפלים צ'ילה פרזנו, קצוץ בערךכדי 6 פלפלים צ'ילה פרזנו, קצוץ בערך6שרימפס וורידיםעירית קצוצה, לציפויעירית קצוצה, לציפוי6largesביצים (אופציונלי)ביצים (אופציונלי)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוחשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוחשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוח6שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמגולען זיתים gaeta, פרוסמגולען זיתים gaeta, פרוס227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, מגולחת בקולףגבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, מגולחת בקולף2עגבניות שזיף, חתוכות לקוביותעגבניות שזיף, חתוכות לקוביות113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו פרוס דקפרושוטו פרוס דק1צביטהקורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת טלג'יו, קצוצהגבינת טלג'יו, קצוצה