קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פיצטות בגריל

פיצטות בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pizzettas בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. אם יש לכם מלח כשר, ביצים, גבינת טלג'יו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca, Fig & prosciutto pizzettas, ו Pizzettas para la merienda (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבצק: למלא כוס מדידה נוזלית או קערה קטנה עם מים חמים 1/2 כוס (לא חם).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים במזלג; בואו לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וזה יריח מאוד שמרים-זה מה שאתה רוצה!
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז הקמח ויוצקים בשמן זית ותערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
באמצעות מזלג, בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך תערובת השמרים עד לשלב בעיקר, ולאחר מכן לערבב עם הידיים כדי להביא את הבצק יחד. להתברר על משטח נקי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
ללוש את הבצק עד חלקה, לאבק עם קמח לפי הצורך. שמן קל קערה; מוסיפים את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם עד מוכפל בגודל, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מכינים את התוספות:לפיצות פרושוטו-ארוגולה, מכינים את שמן צ 'ילה: מביאים את הצ' ילי ושמן הזית לרתיחה; מסירים מהחום ומניחים 1 שעה תלולה. (זה עושה שמן נוסף; לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.)
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
מערבבים את העגבניות, הזיתים, צלפים ופלפל אדום בקערה; מוסיפים מלח וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים את הגריל: מחממים גריל עד בינוני גבוה (אתה לא רוצה שזה יהיה חם מדי או הקרום יישרף לפני הגבינה נמסה).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מברשת הגריל כדי להסיר כל crud.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מגלגלים את הבצק: הופכים את הבצק על משטח מקורנן ומתחלקים ל-6 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מגלגלים כל חתיכה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
השתמש מערוך לגלגל את כל כדור לתוך סגלגל לא סדיר, לאבק עם קמח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
עבור קרום דק crusts, להשתמש בידיים שלך בעדינות למתוח את הבצק עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
ערם את הבצק בין שכבות של ניילון נצמד ופנה אל הגריל (או לעטוף להכניס למקרר בן לילה).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
גריל את הקרום: שמן הגריל (אן משתמשת במגבת מגולגלת ומלקחיים), ולאחר מכן בזהירות להוסיף כמה חתיכות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
גריל עד העליון הוא מבעבע והתחתון מסומן, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
להעיף עם מלקחיים וגריל עד רק מסומן בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
הסר מן הגריל ולהעביר גיליונות אפייה; לחזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
13
להוסיף את התוספות: עבודה על דפי האפייה, העליון את הקרום עם parmigiano ו prosciutto, או למעלה עם טלג ' יו ואת תערובת puttanesca; לחזור לגריל. לפצח ביצה ישירות על כל פיצה פרושוטו, אם אתה רוצה. מכסים את הגריל ומבשלים עד שהגבינה נמסה והביצים נקבעות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרושוטופרושוטו
גבינת טלג ' יוגבינת טלג ' יו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
הסר מן הגריל העליון פיצות prosciutto עם ארוגולה; לטפטף עם שמן צ ' ילה מוכן. למעלה פיצות פוטנסקה עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
צילום: סטיב ג ' ירלט

מרכיבים