תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pizzettas בגריל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. אם יש לכם מלח כשר, ביצים, גבינת טלג'יו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca, Fig & prosciutto pizzettas, ו Pizzettas para la merienda (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הבצק: למלא כוס מדידה נוזלית או קערה קטנה עם מים חמים 1/2 כוס (לא חם).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
הסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים במזלג; בואו לשבת 15 דקות. החלק העליון של המים יהיה בועה וזה יריח מאוד שמרים-זה מה שאתה רוצה!
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז הקמח ויוצקים בשמן זית ותערובת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
באמצעות מזלג, בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך תערובת השמרים עד לשלב בעיקר, ולאחר מכן לערבב עם הידיים כדי להביא את הבצק יחד. להתברר על משטח נקי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
ללוש את הבצק עד חלקה, לאבק עם קמח לפי הצורך. שמן קל קערה; מוסיפים את הבצק, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם עד מוכפל בגודל, כ 1 שעה.
מכינים את התוספות:לפיצות פרושוטו-ארוגולה, מכינים את שמן צ 'ילה: מביאים את הצ' ילי ושמן הזית לרתיחה; מסירים מהחום ומניחים 1 שעה תלולה. (זה עושה שמן נוסף; לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.)
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
שמן צ ' ילי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
גריל עד העליון הוא מבעבע והתחתון מסומן, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
להעיף עם מלקחיים וגריל עד רק מסומן בצד השני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
הסר מן הגריל ולהעביר גיליונות אפייה; לחזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
13
להוסיף את התוספות: עבודה על דפי האפייה, העליון את הקרום עם parmigiano ו prosciutto, או למעלה עם טלג ' יו ואת תערובת puttanesca; לחזור לגריל. לפצח ביצה ישירות על כל פיצה פרושוטו, אם אתה רוצה. מכסים את הגריל ומבשלים עד שהגבינה נמסה והביצים נקבעות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
פרושוטו
גבינת טלג ' יו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
הסר מן הגריל העליון פיצות prosciutto עם ארוגולה; לטפטף עם שמן צ ' ילה מוכן. למעלה פיצות פוטנסקה עם עירית.