פיצטות בגריל עם סלמון מעושן וצלפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pizzettes בגריל עם סלמון מעושן צלפים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 579 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו סלמון, סוכר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיצטות סלמון מעושן, חביתת סלמון מעושן עם בצל אדום וצלפים, ו מטבל סלמון מעושן עם שמיר, לימון וצלפים.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות. מערבבים 2 כוסות קמח, 2 כפיות שמן זית, ומלח כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 5 דקות או עד חלקה ואלסטית, הוספת מספיק קמח שנותר כדי למנוע מבצק דבק. צורה לכדור; מקום בקערה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 40 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; לחלק 6 מנות שוות, מעיל עם שמן זית.
מגלגלים כל חלק לתוך אליפסה 8 אינץ', ומניחים בצד על סדיני אפייה משומנים קלות.
מתלה גריל מברשת עם שמן (קלות כדי למנוע התלקחויות) מעל חום גבוה (400 עד 500).
מניחים את הבצק על מתלה, וגריל במשך 2 דקות או עד שישבנים של קרום הם משחימים קלות וחולצות להתחיל לנשוף. (קל יותר להכין פיצות בקבוצות.) Turn crusts over; למעלה באופן שווה עם סלמון, צלפים, וגבינה. סגור מכסה גריל, וגריל במשך 1 עד 2 דקות או עד גבינה נמסה וקרום הם חום זהוב.
מפזרים כל פיצה עם 1 כפית שמיר טרי ומיץ של 1 טריז לימון; לשרת מיד.