פיציולה עגל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פיציולן העגל. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 519 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 ומחירו 2 מנות.66 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סטייק פיציולה, קציצות א לה פיציולה, ו קציצות א לה פיציולה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים פרוסות עגל עד דק מאוד-להסיר גיד מהצד אם בשר.
מניחים 1/4 כוס שמן זית לתבנית מחוממת, מוסיפים את פרוסות העגל המתובלות במלח ופלפל ואז מנמיכים את האש מתחת לתבנית ומטגנים קלות משני הצדדים.
מניחים 2 כפות שמן זית לתבנית נפרדת על האש ומוסיפים את השום, מטגנים בעדינות ואז מוסיפים את העגבניות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים אורגנו. מנמיכים את האש ומבשלים לאט כמה דקות.
מוסיפים את מיצי הבשר לרוטב העגבניות ולרוטב ווסטרשייר.
מניחים פרוסת גבינת מוצרלה על כל פרוסת עגל ובעזרת כף מחוררת מניחים את העגבניות וחלק מהרוטב מעל העגל. מכסים ומניחים להתבשל 5 דקות.
מניחים את הרוטב הנותר דרך מסננת.
מניחים את העגל על צלחת הגשה ואבקה בכבדות עם גבינת פרמזן ומניחים מתחת לצלייה למשך 2 דקות להשחמה.
מגישים רוטב בנפרד בסירת רוטב.