קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות34
מגזין

פיציולה עגל

פיציולה עגל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פיציולן העגל. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 519 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 ומחירו 2 מנות.66 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סטייק פיציולה, קציצות א לה פיציולה, ו קציצות א לה פיציולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים פרוסות עגל עד דק מאוד-להסיר גיד מהצד אם בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מניחים 1/4 כוס שמן זית לתבנית מחוממת, מוסיפים את פרוסות העגל המתובלות במלח ופלפל ואז מנמיכים את האש מתחת לתבנית ומטגנים קלות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים 2 כפות שמן זית לתבנית נפרדת על האש ומוסיפים את השום, מטגנים בעדינות ואז מוסיפים את העגבניות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים אורגנו. מנמיכים את האש ומבשלים לאט כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את מיצי הבשר לרוטב העגבניות ולרוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מניחים פרוסת גבינת מוצרלה על כל פרוסת עגל ובעזרת כף מחוררת מניחים את העגבניות וחלק מהרוטב מעל העגל. מכסים ומניחים להתבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
6
מניחים את הרוטב הנותר דרך מסננת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
מניחים את העגל על צלחת הגשה ואבקה בכבדות עם גבינת פרמזן ומניחים מתחת לצלייה למשך 2 דקות להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
מגישים רוטב בנפרד בסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו