פיצלה מנטה שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד מנטה Pizzelle. והוא יספק כ 18 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, אבקת קקאו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיצלה מנטה שוקולד, אגוזי לוז שוקולד צ'יפס Pizzelle, ו Crockpot מנטה שוקולד חם / מנטה מוקה מתכון.
הוראות
לטאטא את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, קינמון, גרידת תפוז, ומלח יחד בקערה גדולה.
בקערה בינונית נוספת, מקציפים בזריזות את הביצים, הסוכר והחמאה המומסת יחד עד לשילוב חלק ואחיד.
הפוך היטב במרכז החומרים היבשים ושופכים בתערובת הביצה. בהדרגה לטאטא את הנוזל לתוך הקמח כדי להפוך את הבלילה עבה. כאשר הבלילה pizzelle מתחיל להתקבץ ב whisk, לעבור מרית גומי כדי לסיים לערבב אותו יחד. (אם יש לך שקית מאפה גדולה, לשים טיפ עגול גדול בו, ולמלא עם הבלילה pizzelle.)
מחממים ברזל pizzelle עד טיפת מים רוחשת על פני השטח החם, על 10 דקות. לרסס קלות את המשטח החם עם ספריי בישול nonstick. צינור או כף על כף הבלילה למרכז של כל טביעת עוגייה. סגור את הברזל ומבשל עד whiffs של קיטור מגיע מן הברזל, על 30 עד 45 שניות. לפתוח ולהסיר עוגייה מן הברזל, מגניב על מתלה. חזור עם הבלילה שנותרה.
שים את השוקולד והחמאה בקערה בטוחה במיקרוגל. מכסים ומיקרוגל על כוח בינוני עד רך נמס, על 3 דקות בהתאם לכוח של התנור שלך; מערבבים עד חלקה. לחלופין, לשים את השוקולד בקערה חסינת חום. להביא סיר מלא 1 אינץ ' או כך של מים לרתיחה איטית מאוד; להגדיר את הקערה על המחבת (מבלי לגעת במים). מערבבים מדי פעם עד נמס וחלק. מערבבים תמצית מנטה.
כדי להגיש צינור כף של מנטה מילוי למרכז של חצי עוגיות. למעלה עם עוגייה אחרת ולחץ לכריך אותם יחד.
לשרת עכשיו או לשמור בחוזקה מכוסה עד 1 שבוע.