פיצת ארטישוק פנטסטית
פיצת ארטישוק פנטסטית דורשת בסביבה 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 16 מנות עם 217 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 37 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא זול מאוד מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם לבבות ארטישוק עמוסי מים, מיונז, קרום פיצה 2 אינץ ' אפוי מראש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. עם כפית ציון 22%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיצה ארטישוק, פיצה ארטישוק, ו פיצה ארטישוק.
הוראות
מניחים קרום על 14 אינץ ' לא משומן. פיצה פאן. בקערה קטנה שלבו את הארטישוקים, 3/4 כוס מכל גבינה, מיונז ושום; מורחים על קרום.
מפזרים את הגבינות שנותרו.
אופים בחום של 450 אטומים למשך 15-20 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-8 דולר.
![בלטורה רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של בלטורה רוסו אדום ספומנטה הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. יין מבעבע זה, מאוזן ועשיר באופי זני, מתרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המעניקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטים נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%