פיצת בשר משומר וכרוב
בשר משומר וכרוב פיזזן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 40. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו מלח, בשר משומר, תבלינים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר משומר-פיצה כרוב, פיצת בשר משומר וכרוב, ו בשר משומר, פיצת כרוב ותפוחי אדמה.
הוראות
לטאטא 1 כוס מים חמים (105 מעלות) עם הסוכר בקערה; לפזר את השמרים על החלק העליון ולהניח בצד עד קצף, על 10 דקות. מערבבים בשמן הזית.
לטאטא את הקמח והמלח בקערה גדולה. הפוך היטב במרכז ויוצקים בתערובת השמרים. בהדרגה מערבבים את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים כדי להפוך את הבצק מחוספס, שאגי. הפוך על משטח משוריין ללוש עד חלקה וגמיש, על 5 דקות. (
להוסיף עוד קמח כדי למנוע דבק, במידת הצורך.) ליצור את הבצק לכדור; מקום בקערה משומנת גדולה, פונה מעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד בטמפרטורת החדר עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ-90 דקות.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מוסיפים את התבלינים כבישה רק מספיק מים כדי לכסות. מבשלים על אש נמוכה, מכוסה, עד הכרוב הוא רך, על 20 דקות.
מסננים את הכרוב ומניחים בצד (להשליך תבלינים).
מניחים אבן פיצה בתנור, אם יש לך אחד, ולחמם מראש עד 500 מעלות. לזרוק את תפוחי האדמה עם 2 כפות שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. צולים בשכבה אחת על תבנית אפייה עד להזהבה, כ -15 דקות.
מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות שוות.
גלגל אחד לתוך סיבוב 14 אינץ ' (לשמור על הבצק שנותר מכוסה).
מניחים את הסיבוב על קליפת פיצה מקומטת (אם אפייה על אבן) או מחבת פיצה משומנת גדולה; טפטוף עם 2 כפות שמן זית. לפזר חצי מכל אחד הגבינות, בשר משומר, כרוב ותפוחי אדמה על גבי. מתבלים במלח ופלפל. בזהירות להחליק את הפיצה על האבן החמה, אם שימוש, או למקם את המחבת בתנור. מבשלים עד זהב ופריך, 10 עד 15 דקות. חזור עם הבצק והתוספות הנותרים.