קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 8 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

פיצת דבש עם אגס-סלט פרושוטו

פיצת דבש עם אגס-סלט פרושוטו
מתכון פיצה דבש חיטה עם סלט אגס פרושוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 8 דקות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קמח תירס, אגסי ברטלט, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו פיצת אגס ופרושוטו, פיצת אגס ופרושוטו, ו גבינת עיזים, פרושוטו ופיצת אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 1 כוס מים חמים, דבש, ו 1 כפית שמן בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בשמרים; בואו לעמוד 10 דקות. לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
מיםמים
שמריםשמרים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מערבבים קמחים ומלח במעבד מזון, ודופק 2 פעמים או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
להוסיף תערובת שמרים, פועם לשלב (הבצק ירגיש דביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח; ללוש קלות 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמריםשמרים
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים תבנית אפייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
מברשת בצק באופן שווה עם 1 כף שמן, ומפזרים באופן שווה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
9
מניחים בצק על תבנית אפייה מפוזרת עם 1 כף קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מעבירים את הבצק בזהירות למחבת שחוממה מראש; אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד הקרום הוא פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
שלב הנותרים 2 כפיות שמן, mche, ואת שאר החומרים; לזרוק לשלב. סדר סלט מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
שמן בישולשמן בישול

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקmâche טרי או תרד תינוקmâche טרי או תרד תינוק2starkrimson בשלים או אגסים ברטלט אדום, cored ופרוס דקstarkrimson בשלים או אגסים ברטלט אדום, cored ופרוס דק1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח תירס, מחולקקמח תירס, מחולק2(יכול להיות או להרחיק)קורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות קמח לכל מטרה (אודותאונקיות קמח לכל מטרה (אודות2(יכול להיות או להרחיק)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות גבינת עיזים מתפוררת1/2 כוסות גבינת עיזים מתפוררת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו פרוס דק מאוד, קצוץפרושוטו פרוס דק מאוד, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2.38 אונקיות קמח מחיטה מלאה (אודות2.38 אונקיות קמח מחיטה מלאה (אודות