מתכון פיצה דבש חיטה עם סלט אגס פרושוטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 8 דקות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קמח תירס, אגסי ברטלט, פרושוטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו פיצת אגס ופרושוטו, פיצת אגס ופרושוטו, ו גבינת עיזים, פרושוטו ופיצת אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 1 כוס מים חמים, דבש, ו 1 כפית שמן בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בשמרים; בואו לעמוד 10 דקות. לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
דבש
מים
שמרים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
מקציף
קערה
2
מערבבים קמחים ומלח במעבד מזון, ודופק 2 פעמים או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
להוסיף תערובת שמרים, פועם לשלב (הבצק ירגיש דביק). להפוך את הבצק על משטח מקומח; ללוש קלות 3 עד 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמרים
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
אגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים תבנית אפייה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
8
מברשת בצק באופן שווה עם 1 כף שמן, ומפזרים באופן שווה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
בצק
שמן בישול
9
מניחים בצק על תבנית אפייה מפוזרת עם 1 כף קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
מעבירים את הבצק בזהירות למחבת שחוממה מראש; אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד הקרום הוא פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בצק
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
11
שלב הנותרים 2 כפיות שמן, mche, ואת שאר החומרים; לזרוק לשלב. סדר סלט מעל קרום.