קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

פיצת הפטריות של אלי

פיצת הפטריות של אלי
זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: פיצת הפטריות של אלי, איך עם אלי: פאי תפוחים, ו עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד שמן זית ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מברשת על קרום פיצה אפוי מראש, מכסה את כל פני השטח. מחסנית עלי התרד, ואז לחתוך לאורכו לרצועות 1/2 אינץ'; לפזר באופן שווה על הקרום. מכסה פיצה עם מוצרלה גרוסה, העליון עם פטריות פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
תרדתרד
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
פטריותפטריות
קרוםקרום
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות, או עד גבינה מותכת וקצוות הם פריך.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.