פיצת הפטריות של אלי
זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: פיצת הפטריות של אלי, איך עם אלי: פאי תפוחים, ו עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד שמן זית ושמן שומשום.
מברשת על קרום פיצה אפוי מראש, מכסה את כל פני השטח. מחסנית עלי התרד, ואז לחתוך לאורכו לרצועות 1/2 אינץ'; לפזר באופן שווה על הקרום. מכסה פיצה עם מוצרלה גרוסה, העליון עם פטריות פרוסות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות, או עד גבינה מותכת וקצוות הם פריך.