פיצת מתאבן פטריות בר עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לכם גבינת שמנת 3-פחות שומן, עלי טימין, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: פיצת מתאבן פטריות בר, פיצה פטריות בר, ו פיצה פטריות בר עם שמן כמהין.
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מברשת גיליון עוגיות גדול עם שמן. בצק פתוח; מניחים על גיליון עוגיות משומן. החל במרכז, לחץ את הבצק לתוך מלבן 15x10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקרום הוא חום בהיר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
בינתיים, במחבת 12 אינץ', חמאת חום מעל חום בינוני גבוה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים פטריות; מבשלים כ 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה היטב; ניקוז. מערבבים טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
טימין
6
מורחים גבינת שמנת באופן שווה על פני הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
קרום
7
מפזרים גבינת פונטינה על גבי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינה
גבינת שמנת
8
מורחים פטריות מבושלות על גבינות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
גבינה
מורחים
9
מפזרים גבינת מוצרלה על פטריות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פטריות
10
אופים 10 עד 12 דקות יותר או עד גבינה מותכת וקרום הוא חום זהוב. מגניב 5 דקות.