פיצת עוף בגריל ברביקיו
פיצת עוף בגריל ברביקיו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 561 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך רוטב ברביקיו, בצל ירוק, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף בגריל איטלקי ברביקיו, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו עוף צ'דר מנגל.
הוראות
לרסס גיליון אפייה ללא צדדים עם ספריי ירקות לא מקל; לגלגל בצק לתוך מלבן 16 "x12".
מורחים רוטב על הבצק; מסדרים רצועות עוף מבושלות על גבי.
ריסוס קר גריל עם ספריי ירקות לא מקל; גריל preheat לחום בינוני-נמוך (275-325).
המקום אפייה על הגריל; הגריל, מכוסה, 3 דקות או עד אשר הבצק מתחיל להגדיר (כבר לא בצקי). להחליק בצק על הגריל ולהמשיך צלייה, מכוסה, עוד 10 דקות. השתמש בתבנית אפייה כדי להסיר פיצה מגריל; מפזרים בצל ירוק. חותכים לריבועים.