פיצת עוף קלה של סאני
פיצה עוף מנגל קל של סאני דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם חלפיניו, שמן זית, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו כריכי עוף ותפוחים קלים של סאני, מסעדת "איזי צ' יפוטלה " של סאני, עם מקרוני וגבינה אפויים., ו דבש קל בגריל של סאני אנדרסון-עוף דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בסיר מעל חום בינוני מוסיפים את שמן הזית, הבצל, jalapenos וקמצוץ של מלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, ערבוב, עד הבצלים שקופים ומכרז, על 10 דקות.
מוסיף את השום, פפריקה, טימין, אורגנו, ולאחר מכן מערבבים היטב ומבשלים עד ריחני.
מוסיפים את הקטשופ, החרדל, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום וחומץ. להעלות את החום בינוני גבוה ומבשל, תוך ערבוב מהיר, עד שהכל מעורבב וחלק. מנמיכים את החום לרתיחה ומוסיפים את העוף הקצוץ. מערבבים כדי מעיל את כל העוף, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת מגניב מעט.
בינתיים, לגלגל את הבצק על פי הוראות החבילה ולהתאים אותו על תבנית אפייה nonstick מלבני.
שים את הקרום בתנור ואופים במשך 7 דקות.
הסר את הקרום מהתנור ומשאיר גבול 1 אינץ ' יוצקים את עוף ברביקיו ורוטב באופן שווה על הקרום. למעלה עם צ ' דר, פרמזן ומוצרלה, בסדר הזה.
לשים את הפיצה עקף בתנור ואופים עד גבינת מוצרלה הוא מבעבע ואת הקצוות של הקרום הם חום זהוב, בכל מקום בין 6 ל 11 דקות.
הסר את הפיצה מהתנור ללוח חיתוך ולאפשר להתקרר במשך כמה דקות לפני חיתוך והגשה.