קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

פיצת פטריות, קישואים וגבינה שוויצרית

פיצת פטריות, קישואים וגבינה שוויצרית
פטריות, קישואים, ופיצה גבינה שוויצרית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 932 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות, קישואים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בצל פטריות אכילה נקי ופיצה פיתה שוויצרית, פטריות-מק וגבינה שוויצרית, ו לחם פטריות גבינה שוויצרי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שמן שתי מחבתות פיצה 12 אינץ ' או גיליונות אפייה גדולים. לחץ על הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ', או מלבן 9 על 13 אינץ', על כל מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים עד שהבצק מתחיל להשחים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך כמעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות באותה מחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הפטריות, מלח, פלפל, טימין ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות זהובות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
להחזיר את הקישואים למחבת, להוסיף את היין, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים וכל היין התאדה, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מורחים את תערובת הירקות על קרום פיצה אפוי חלקית.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
11
מפזרים כל אחד עם גבינה שווייצרית ופרמזן ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
המלצת יין: נביולו הוא ענב של יינות איטלקיים גדולים כגון ברולו וברברסקו. תוכלו ליהנות מהטעמים המורכבים של פטריות, תבלינים, עלי ורדים ותותים בנביולו דל לנגה (nebbiolo delle Langhe) או נביולו ד 'אלבה (Nebbiolo d' Alba).
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ענביםענבים
13
הערות: אם אתה מעדיף להשתמש קונכיות פיצה בחנות, כגון בובולי, פשוט להתחיל את המתכון הזה עם צעד
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
14
מורחים את ציפוי ישירות על הפגזים בשלב 4, לא נדרש prebaking.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.