קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

פיצת צדפה, צ'ילי ופטרוזיליה מ "פראני"

פיצת צדפה, צ'ילי ופטרוזיליה מ
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו מלח כשר, יין, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות נסו מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה, תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ורוטב פטרוזיליה, ו Bucatini Fra Diavolo מ ' פראני של (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק: אם באמצעות שמרים טריים, מערבבים את המים ואת השמרים יחד בקערת מערבל לעמוד עד השמרים הוא מומס. אם באמצעות שמרים יבשים פעילים, לערבב את המים ושמרים בקערה ולתת לשבת עד השמרים הוא קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
שמרים טרייםשמרים טריים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
באמצעות וו הבצק, להכות את הקמח והמלח ומערבבים עד הבצק חלק, מעט גמיש צורות, 2 עד 3 דקות; לא ללוש.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים את הבצק בקערה משומנת, הופכים את הבצק למעייל, מכסים אותו באופן רופף בפלסטיק ומקררים אותו לפחות 24 שעות, ועד 48 שעות, להוכחה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות שוות. לעצב כל חתיכה באמצעות כף היד שלך כדי לסובב את הבצק בכיוון השעון עד כדור חזק, קומפקטי נוצר. הפוך את הבצק מעל. עבודה מבחוץ פנימה, לצבוט ולסובב את הקצוות של הבצק למרכז כדי להפוך את הכדור חזק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
מניחים את הבצק על תבנית אפייה וחוזרים למקרר לנוח לפחות 4 שעות, ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
לפיצות: מחממים את התנור ל-500 ° F, עם אבן פיצה על מדף בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן חום במשך 1 שעה.
8
הסר את בצק הפיצה מהמקרר לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
9
בעוד התנור מתחמם, מניחים 1/4 כוס שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שהוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
11
מוסיפים את השום, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 7 דקות, עד שהקצוות מוזהבים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
מוסיפים את הצדפות, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהצדפות מתחילות להיפתח, כ -10 דקות. כשהם נפתחים, מעבירים אותם לקערה גדולה. כאשר כל הצדפות מבושלות, מבשלים את הנוזל בסיר עד שהוא מצטמצם לזיגוג עבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
14
מוסיפים את הקרם, מביאים לרתיחה, ומפחיתים ברבע, 10 עד 15 דקות יותר. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ולהניח בצד. הוא מתעבה כשהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
בינתיים, כאשר הצדפות מתקררות, מוציאים את הבשר ומשליכים את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
16
הפוך תבנית אפייה גדולה במהופך, או השתמש בקליפת פיצה. אבק את פני השטח עם קמח. טופס חתיכה אחת של הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' ולהגדיר אותו על תבנית אפייה או לקלף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
17
עבודה במהירות, לצייר את כל פני השטח של הפיצה עם רבע של זיגוג. לפזר את הצדפות על הפיצה ומפזרים פתיתי צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
18
נענוע הפיצה בעדינות על המחבת (או לקלף) כדי לוודא שזה לא דבק (אם זה, לשחרר אותו ומפזרים קצת יותר קמח מתחת לאזור שבו הוא תקוע). החלק את הפיצה על האבן החמה, מוודא להתחיל בקצה האחורי של האבן כך שכל הפיצה תתאים עליה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
19
מבשלים את הפיצה במשך 3 דקות. הפעל את המטגן. לטגן את הפיצה עד זהב, פריך, וקצת שלפוחיות חרוך במקומות, 2 עד 4 דקות (לצפות בו בזהירות כדי לראות שזה לא לשרוף). אם אין לכם קליפה, השתמשו במלקחיים כדי להחליק את הפיצה על מגש גדול.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
20
טפטוף עם שמן לפזר עם רבע מהפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
21
חזור עם הבצק והתוספות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
22
הערה של אנדרו: לסיים את הפיצה הזאת עם לסחוט מיץ לימון. זה מוסיף הערה בהירה של חומציות המסייעת לחתוך את העושר של הקרם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.