פיצת צדפה, צ'ילי ופטרוזיליה מ "פראני"
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו מלח כשר, יין, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות נסו מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה, תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ורוטב פטרוזיליה, ו Bucatini Fra Diavolo מ ' פראני של (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבצק: אם באמצעות שמרים טריים, מערבבים את המים ואת השמרים יחד בקערת מערבל לעמוד עד השמרים הוא מומס. אם באמצעות שמרים יבשים פעילים, לערבב את המים ושמרים בקערה ולתת לשבת עד השמרים הוא קצף, על 5 דקות.
באמצעות וו הבצק, להכות את הקמח והמלח ומערבבים עד הבצק חלק, מעט גמיש צורות, 2 עד 3 דקות; לא ללוש.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, הופכים את הבצק למעייל, מכסים אותו באופן רופף בפלסטיק ומקררים אותו לפחות 24 שעות, ועד 48 שעות, להוכחה.
מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות שוות. לעצב כל חתיכה באמצעות כף היד שלך כדי לסובב את הבצק בכיוון השעון עד כדור חזק, קומפקטי נוצר. הפוך את הבצק מעל. עבודה מבחוץ פנימה, לצבוט ולסובב את הקצוות של הבצק למרכז כדי להפוך את הכדור חזק מאוד.
מניחים את הבצק על תבנית אפייה וחוזרים למקרר לנוח לפחות 4 שעות, ועד 12 שעות.
לפיצות: מחממים את התנור ל-500 ° F, עם אבן פיצה על מדף בשליש העליון של התנור.
הסר את בצק הפיצה מהמקרר לפחות 30 דקות לפני האפייה.
בעוד התנור מתחמם, מניחים 1/4 כוס שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שהוא צולע, על 5 דקות.
מוסיפים את השום, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 7 דקות, עד שהקצוות מוזהבים.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהצדפות מתחילות להיפתח, כ -10 דקות. כשהם נפתחים, מעבירים אותם לקערה גדולה. כאשר כל הצדפות מבושלות, מבשלים את הנוזל בסיר עד שהוא מצטמצם לזיגוג עבה, כ -10 דקות.
מוסיפים את הקרם, מביאים לרתיחה, ומפחיתים ברבע, 10 עד 15 דקות יותר. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ולהניח בצד. הוא מתעבה כשהוא מתקרר.
בינתיים, כאשר הצדפות מתקררות, מוציאים את הבשר ומשליכים את הצדפות.
הפוך תבנית אפייה גדולה במהופך, או השתמש בקליפת פיצה. אבק את פני השטח עם קמח. טופס חתיכה אחת של הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' ולהגדיר אותו על תבנית אפייה או לקלף.
עבודה במהירות, לצייר את כל פני השטח של הפיצה עם רבע של זיגוג. לפזר את הצדפות על הפיצה ומפזרים פתיתי צ ' ילי.
נענוע הפיצה בעדינות על המחבת (או לקלף) כדי לוודא שזה לא דבק (אם זה, לשחרר אותו ומפזרים קצת יותר קמח מתחת לאזור שבו הוא תקוע). החלק את הפיצה על האבן החמה, מוודא להתחיל בקצה האחורי של האבן כך שכל הפיצה תתאים עליה.
מבשלים את הפיצה במשך 3 דקות. הפעל את המטגן. לטגן את הפיצה עד זהב, פריך, וקצת שלפוחיות חרוך במקומות, 2 עד 4 דקות (לצפות בו בזהירות כדי לראות שזה לא לשרוף). אם אין לכם קליפה, השתמשו במלקחיים כדי להחליק את הפיצה על מגש גדול.
טפטוף עם שמן לפזר עם רבע מהפטרוזיליה.
חזור עם הבצק והתוספות הנותרים.
הערה של אנדרו: לסיים את הפיצה הזאת עם לסחוט מיץ לימון. זה מוסיף הערה בהירה של חומציות המסייעת לחתוך את העושר של הקרם.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.