פיצת תאנה וגבינת עיזים
תאנה וגבינת עיזים פיזזן הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח, גבינת עיזים, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. . מתכונים דומים: דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, הפוך גבינת עיזים משלך עבור גבינת עיזים, נקניק ופטריות ולינגטון (או פיצה!), ו פיצה שבוע: גבינת עיזים ופיצה קייל.
הוראות
יוצקים את המים לתוך קערה גדולה, ומפזרים שמרים מעל.
בואו לעמוד במשך כמה דקות להתמוסס.
מערבבים בשמן, מלח וקמח כדי להכין בצק. כאשר הבצק נוקשה מדי כדי לערבב, להפוך על משטח מקומח, ללוש במשך כ 5 דקות.
מניחים לתוך קערה משומנת, ומכסים במגבת נקייה. להפריש לעלות במשך כ -45 דקות.
מניחים את התאנים לתוך קערה קטנה, ויוצקים עליהם מים רותחים.
בואו לעמוד במשך כ -10 דקות, ואז לנקז ולקצוץ. תניח בצד.
בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים; מבשלים ומערבבים עד שהם נבולים ורכים. להפחית את החום לנמוך, ואת העונה עם מלח. המשך לבשל ומערבבים עד הבצלים הם חום כהה, 5 עד 10 דקות. מערבבים את הקורנית, זרעי שומר ותאנים, ולהסיר מן החום.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C). Punch down the pizza הבצק, and stretch into a circle about 1/4 inch thick.
מניחים על תבנית פיצה משומנת קלות או תבנית אפייה.
מברשת את פני השטח בקלילות עם הנותרים שמן זית.
מורחים את תערובת הבצל והתאנה על הקרום. זה יהיה דליל, אבל יש שפע של טעם. נקודה עם חתיכות של גבינת עיזים.
אופים במשך 15 עד 18 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקרום הפך חום זהוב בקצוות.