צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? פיקדילו שעועית ודלורית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו מלח, דלורית, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו שלוש שעועית דלורית צ'ילי, דלורית ומרק שעועית לבנה, ו צ'ילי שעועית שחורה עם דלעת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הבייקון בסיר בינוני או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא משחים קלות והופך את השומן שלו, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את הבצל, הפלפל והשום ומבשלים עד שהבצל רך ושקוף, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
יוצקים פנימה את ציר העוף ומוסיפים את קוביות הדלעת. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהדלעת רכה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
סכין קילוף
4
מוסיפים את האפונה השחורה, שום-צ ' יפוטלה אהבה ותירס. מבשלים עד שהפיקדילו מסמיך והטעמים מתאחדים, בערך 12 דקות.
יוצקים את השמן לסיר בינוני כבד בתנור ומוסיפים את השום. מכסים את הסיר בנייר כסף, מכניסים לתנור ומבשלים עד שהשום הופך לחום אגוזי והוא ממש רך (חשבו גבינת שמנת), בערך 45 דקות.