קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

פיקדילו שעועית ודלורית

פיקדילו שעועית ודלורית
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? פיקדילו שעועית ודלורית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו מלח, דלורית, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו שלוש שעועית דלורית צ'ילי, דלורית ומרק שעועית לבנה, ו צ'ילי שעועית שחורה עם דלעת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בסיר בינוני או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא משחים קלות והופך את השומן שלו, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים את הבצל, הפלפל והשום ומבשלים עד שהבצל רך ושקוף, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
יוצקים פנימה את ציר העוף ומוסיפים את קוביות הדלעת. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהדלעת רכה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
סכין קילוףסכין קילוף
4
מוסיפים את האפונה השחורה, שום-צ ' יפוטלה אהבה ותירס. מבשלים עד שהפיקדילו מסמיך והטעמים מתאחדים, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מערבבים פנימה את הבזיליקום והמלח והפלפל לפי הטעם. מחלקים בין שש קערות, ומגישים עם אורז וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
Dientes De AjoDientes De Ajo
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
יוצקים את השמן לסיר בינוני כבד בתנור ומוסיפים את השום. מכסים את הסיר בנייר כסף, מכניסים לתנור ומבשלים עד שהשום הופך לחום אגוזי והוא ממש רך (חשבו גבינת שמנת), בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוציאים את הסיר מהתנור ונותנים לשום ולשמן להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
שים את השום ואת השמן המושרה כעת במעבד מזון או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את הצ ' יפוטלים והרוטב, הכוסברה, גרידת הליים והמלח והמחית עד שהתערובת חלקה מאוד. חנות במקרר במיכל מכוסה היטב עד 2 שבועות או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח