צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? פיקדילו שעועית ודלורית יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו מלח, דלורית, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו שלוש שעועית דלורית צ'ילי, דלורית ומרק שעועית לבנה, ו צ'ילי שעועית שחורה עם דלעת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים את הבייקון בסיר בינוני או בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא משחים קלות והופך את השומן שלו, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים את הבצל, הפלפל והשום ומבשלים עד שהבצל רך ושקוף, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3
יוצקים פנימה את ציר העוף ומוסיפים את קוביות הדלעת. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהדלעת רכה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
סכין קילוף
4
מוסיפים את האפונה השחורה, שום-צ ' יפוטלה אהבה ותירס. מבשלים עד שהפיקדילו מסמיך והטעמים מתאחדים, בערך 12 דקות.
יוצקים את השמן לסיר בינוני כבד בתנור ומוסיפים את השום. מכסים את הסיר בנייר כסף, מכניסים לתנור ומבשלים עד שהשום הופך לחום אגוזי והוא ממש רך (חשבו גבינת שמנת), בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוציאים את הסיר מהתנור ונותנים לשום ולשמן להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
שים את השום ואת השמן המושרה כעת במעבד מזון או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
פירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את הצ ' יפוטלים והרוטב, הכוסברה, גרידת הליים והמלח והמחית עד שהתערובת חלקה מאוד. חנות במקרר במיכל מכוסה היטב עד 2 שבועות או להקפיא עד חודש.