קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

פיקולי לינגוויני עם דג חרב בגריל ורוטב אנשובי פטרוזיליה

פיקולי לינגוויני עם דג חרב בגריל ורוטב אנשובי פטרוזיליה
לינגוויני פיקולי עם דג חרב בגריל ורוטב אנשובי פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, גבינת פרמזן, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל ופלפלים אדומים עם רוטב אנשובי-פטרוזיליה, לינגוויני קון אליצ'י (לינגוויני עם רוטב אנשובי), ו בריסקט מטוגן ברוטב אנשובי פטרוזיליה.

הוראות

1
בבלנדר, לשלב את שאלוט, אנשובי, חומץ, מיץ לימון, פרמזן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. תערובת ליצירת משחה. בעוד המכונה פועלת, להוסיף שמן כוס 1/2 בזרם דק ולאחר מכן להוסיף את המים החמים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים את המטגן או מחבת גריל, או מדליקים את הגריל. מעיל את דג החרב עם 1 כפית שמן ומפזרים עם 1/4 הנותרים מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית. מבשלים את הדג במשך 4 דקות. להסתובב ולבשל עד חום זהוב ופשוט לעשות, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
תן לדגים לנוח כמה דקות ולאחר מכן לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הפיקול לינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ 9 דקות. שמור על 1/2 כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב, דג החרב, 1/4 כוס של מי הפסטה השמורים והפטרוזיליה. אם הרוטב נראה עבה מדי, מוסיפים עוד מים שמורים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דג חרבדג חרב
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
מסננים פחית 6 אונקיה של טונה ארוזה בשמן. פתית את הטונה וזרוק אותו עם פסטה סחוטה במקום דג החרב.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
המלצת יין: יין רוס יבש ילך יפה עם רוטב האנשובי. חפש בקבוק משני פרובנס בצרפת או, אם אתה מרגיש הרפתקן, נווארה בספרד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)