קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

פיקולי לינגוויני עם דג חרב בגריל ורוטב אנשובי פטרוזיליה

פיקולי לינגוויני עם דג חרב בגריל ורוטב אנשובי פטרוזיליה
לינגוויני פיקולי עם דג חרב בגריל ורוטב אנשובי פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, גבינת פרמזן, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש בגריל ופלפלים אדומים עם רוטב אנשובי-פטרוזיליה, לינגוויני קון אליצ'י (לינגוויני עם רוטב אנשובי), ו בריסקט מטוגן ברוטב אנשובי פטרוזיליה.

הוראות

1
בבלנדר, לשלב את שאלוט, אנשובי, חומץ, מיץ לימון, פרמזן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. תערובת ליצירת משחה. בעוד המכונה פועלת, להוסיף שמן כוס 1/2 בזרם דק ולאחר מכן להוסיף את המים החמים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים את המטגן או מחבת גריל, או מדליקים את הגריל. מעיל את דג החרב עם 1 כפית שמן ומפזרים עם 1/4 הנותרים מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית. מבשלים את הדג במשך 4 דקות. להסתובב ולבשל עד חום זהוב ופשוט לעשות, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
תן לדגים לנוח כמה דקות ולאחר מכן לחתוך אותו לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הפיקול לינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ 9 דקות. שמור על 1/2 כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב, דג החרב, 1/4 כוס של מי הפסטה השמורים והפטרוזיליה. אם הרוטב נראה עבה מדי, מוסיפים עוד מים שמורים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
דג חרבדג חרב
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1
מסננים פחית 6 אונקיה של טונה ארוזה בשמן. פתית את הטונה וזרוק אותו עם פסטה סחוטה במקום דג החרב.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2
המלצת יין: יין רוס יבש ילך יפה עם רוטב האנשובי. חפש בקבוק משני פרובנס בצרפת או, אם אתה מרגיש הרפתקן, נווארה בספרד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)