קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פיקטה עוף פטריות

פיקטה עוף פטריות
פיקאטאן עוף פטריות נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 211 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, שמן זית, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיקטה עוף, פיקטה עוף, ו פיקטה עוף.

הוראות

1
משטחים חזה עוף ל-1/8 אינץ'. עובי. מתבלים במלח ופלפל. במחבת גדולה מחממים 2 כפיות שמן על אש בינונית. מבשלים עוף 2-3 דקות מכל צד או עד שהמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים לפלטה; שמור על חום.
3
באותה מחבת מחממים את יתרת השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים שכבה אחת של פטריות ומבשלים, ללא ערבוב, כ -5 דקות או עד שהפטריות הופכות לאדומות בצד אחד. הופכים פטריות, מוסיפים שום ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים יין. שחרר חתיכות שחומות מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה: מערבבים מרק ומחזירים לרתיחה. פורסים 4 פרוסות דקות מלימון ומיץ לימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים למחבת פרוסות לימון ומיץ. מערבבים צלפים וממשיכים לבשל עד שהתערובת מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים עוף לרוטב; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

עוף פיקטה עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. גם לגרסנר ולטלינר וגם לסוביניון בלאן יש טעמים של הדרים וצמחי מרפא המשלימים את הלימון והפטרוזיליה של עוף פיקטה. סנטאן אמה בחר טרואר סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
סנטה אמה סלקט טרואר סוביניון בלאן
סנטה אמה סלקט טרואר סוביניון בלאן
צהוב קש בהיר, סוביניון בלאן זה בעל ניחוחות עזים של פירות הדר טריים המלווים בתווים של תפוחים ואגסים. זהו יין צעיר טרי עם איזון טוב וחומציות נעימה.זוג עם דגים בטעם עדין, רכיכות, סביצ ' ה וגבינות טריות.