פיקלילילי
פיקלילי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 121 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבקת חרדל, בצלי פנינה, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פיקלילילי, Piccalilli מ ' השולחן האירי שלי, ו כרובית ושאלות פיקלילילי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את המלח במים, ומוסיפים את המלפפון, הבצל והכרובית. לכסות ולהשאיר במשך 24 שעות.
במחבת גדולה, למזג את הסוכר, חרדל וג ' ינג ' ר עם 5 כוסות חומץ. מערבבים בתערובת מלח וירקות, מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 20 דקות.
מערבבים את הקמח והכורכום עם כוס 1 הנותרים של חומץ ומערבבים לתוך הירקות המבושלים. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 עד 2 דקות.
יוצקים לתוך צנצנות שימורים מעוקרים.
בסיר מלאי גדול, יוצקים מים חצי הדרך למעלה עם מים רותחים. באמצעות מחזיק, בזהירות צנצנות נמוכות לסיר. השאר שטח 2 אינץ ' בין צנצנות.
להוסיף עוד מים רותחים כדי לכסות אותם, על 2 אינץ ' מעל צמרות. מביאים לרתיחה ולכסות, עיבוד במשך 15 דקות.
הסר צנצנות מחשיש. שים צנצנות על משטח עץ או בד, כמה סנטימטרים זה מזה ולאפשר להתקרר. צנצנות יהיה אטום.