קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פיקנטי טונה בגריל עם סלסה גן

פיקנטי טונה בגריל עם סלסה גן
המתכון פיקנטי טונה בגריל עם סלסה גן יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 273 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו צ'ילי חלפיניו, מיץ ליים, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פיקנטי טונה בגריל עם סלסה גן, עוף בגריל וסלסה גן, ו צדפות על חצי הקליפה עם סלסה בגריל גינה.

הוראות

1
שום צלוי jalapeños במחבת קטנה, יבשה מעל חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד רך (שניהם ישחירו כתמים), 5 עד 10 דקות עבור jalapeños, 15 דקות עבור שום. מגניב, ואז לקלף שום. מחית שום, jalapeños, מיץ ליים ו 1/2 כפית מלח בבלנדר עד חלקה. סקופ 1/2 כוס מחית לתוך צלחת זכוכית 13" x 9".
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים דגים על מחית, מרפרף פעם אחת כדי מעיל שני הצדדים. צלחת כיסוי; להכניס למקרר 10 עד 20 דקות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מעבירים את שאריות המחית לקערה אחרת לסלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים עגבניות. יש לשטוף את הבצל במסננת קטנה מתחת למים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים לתערובת עגבניות. מערבבים בכוסברה, מנטה ובזיליקום. העונה עם הנותרים 1/2 כפית מלח. מעיל גריל עם ספריי בישול; חום בינוני גבוה (כ 191°).
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר דגים מן המרינדה; מקום על גריל. מכסה גריל ומבשל 3 דקות. לחשוף, להעיף דגים, לכסות שוב ומבשלים עד הדג נעשה, על 2 דקות יותר עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
להעביר דגים לצלחות; סלסה כפית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
עצמי

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד קופולה יהלום אוסף מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.