פיקנטי טונה בגריל עם סלסה גן
המתכון פיקנטי טונה בגריל עם סלסה גן יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 273 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו צ'ילי חלפיניו, מיץ ליים, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פיקנטי טונה בגריל עם סלסה גן, עוף בגריל וסלסה גן, ו צדפות על חצי הקליפה עם סלסה בגריל גינה.
הוראות
שום צלוי jalapeños במחבת קטנה, יבשה מעל חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד רך (שניהם ישחירו כתמים), 5 עד 10 דקות עבור jalapeños, 15 דקות עבור שום. מגניב, ואז לקלף שום. מחית שום, jalapeños, מיץ ליים ו 1/2 כפית מלח בבלנדר עד חלקה. סקופ 1/2 כוס מחית לתוך צלחת זכוכית 13" x 9".
מניחים דגים על מחית, מרפרף פעם אחת כדי מעיל שני הצדדים. צלחת כיסוי; להכניס למקרר 10 עד 20 דקות כדי להשרות.
מעבירים את שאריות המחית לקערה אחרת לסלסה.
מערבבים עגבניות. יש לשטוף את הבצל במסננת קטנה מתחת למים קרים; לנקז.
מוסיפים לתערובת עגבניות. מערבבים בכוסברה, מנטה ובזיליקום. העונה עם הנותרים 1/2 כפית מלח. מעיל גריל עם ספריי בישול; חום בינוני גבוה (כ 191°).
הסר דגים מן המרינדה; מקום על גריל. מכסה גריל ומבשל 3 דקות. לחשוף, להעיף דגים, לכסות שוב ומבשלים עד הדג נעשה, על 2 דקות יותר עבור בינוני-נדיר.
להעביר דגים לצלחות; סלסה כפית על גבי.