קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות40
ציון בריאות5
מגזין

פיקניק-בצנצנת בשכבות

פיקניק-בצנצנת בשכבות
פיקניק בשכבות בצנצנת יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 40 מנות עם 69 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב בתור מתאמנות, והוא נעשה תוך 3 שעות ו-10 דקות בערך. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כיכרות פיקניק בשכבות , פיקניק בצנצנת, סלט אורזו פסטן וסלט קציצות בסגנון יווני , וקערת פיקניק חומוס בשכבות, טאבולה ופטה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 4 צנצנות ריבה (1 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
3
מניחים את האורז בקערה בינונית. בקערה קטנה, טורפים יחד את הזיתים, הכוסברה, השמן, החומץ, המלח והפלפל לקבלת ויניגרט קל.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
פלפל ג'לפנו, גבעול, זרע (אם אתה אוהב את זה חם כולל את הזרעים) וטחוןפלפל ג'לפנו, גבעול, זרע (אם אתה אוהב את זה חם כולל את הזרעים) וטחון
6 אונקיות פנצ'טה פרוסה דק, חתוכה לקוביות דקות6 אונקיות פנצ'טה פרוסה דק, חתוכה לקוביות דקות
עם עליוניות מסולסלות בצלופןעם עליוניות מסולסלות בצלופן
פרוסות עגבניות טריות, לציפוי כל המבורגרפרוסות עגבניות טריות, לציפוי כל המבורגר
אורזאורז
3 גרם פרמזן, מגולח דק3 גרם פרמזן, מגולח דק
פרמזן, מגולח דקפרמזן, מגולח דק
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'
1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על1 3 1/2 קילו צלי חלצי חזיר, מכסה שומן נשאר על
4
מטפטפים את הרוטב על האורז ומערבבים לציפוי מלא.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
5
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית עד לריכוך מאוד ומתחיל להשחים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים
צ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'קצ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'ק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
6
מוסיפים את השום, הג'ינג'ר, הכורכום, הקינמון, הקאיין וגרידת הלימון ומבשלים עד לריח, כדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
תמרים, מגולענים וקצוציםתמרים, מגולענים וקצוצים
כורכוםכורכום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
1 1/2 כוסות גבינת צ'דר או מונטריי ג'ק מגוררת1 1/2 כוסות גבינת צ'דר או מונטריי ג'ק מגוררת
1/4 כוס פלוס 1 כף תחליף ביצה, מחולק1/4 כוס פלוס 1 כף תחליף ביצה, מחולק
7
מוסיפים את גרגירי החומוס ומערבבים לציפוי. הגבירו את האש לגבוהה וצלו את המחבת ביין.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כוס חומץ לבן או חומץ יין לבן1/8 כוס חומץ לבן או חומץ יין לבן
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
8
מסירים את המחבת מהאש, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניות טריות, לציפוי כל המבורגרפרוסות עגבניות טריות, לציפוי כל המבורגר
3 גרם פרמזן, מגולח דק3 גרם פרמזן, מגולח דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
9
מניחים את קוביות החציל במסננת וממליחים בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
3 גרם פרמזן, מגולח דק3 גרם פרמזן, מגולח דק
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
10
תנו לנוח 20 עד 30 דקות ולאחר מכן ספגו בנייר סופג. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה ומטגנים את הבצל עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים
צ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'קצ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'ק
ציוד שתשתמש בו
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')6 פרוסות לחם איטלקי (עובי 1-1/2 אינץ')
11
מוסיפים את החציל הסתום. החציל יספוג את השמן, אך יוסיף רק אם החציל יבש מאוד. מבשלים 5 דקות על אש בינונית, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
פרמזן, מגולח דקפרמזן, מגולח דק
12
מוסיפים את השום, ומנמיכים את האש, מוסיפים עוד מעט שמן, אם צריך. מתבלים את התערובת במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד שהחציל רך, כ-3 או 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
1 1/2 כוסות גבינת צ'דר או מונטריי ג'ק מגוררת1 1/2 כוסות גבינת צ'דר או מונטריי ג'ק מגוררת
פרוסות עגבניות טריות, לציפוי כל המבורגרפרוסות עגבניות טריות, לציפוי כל המבורגר
3 גרם פרמזן, מגולח דק3 גרם פרמזן, מגולח דק
פרמזן, מגולח דקפרמזן, מגולח דק
13
מוסיפים את העגבניות ומבשלים כדקה לריכוך מעט ומכריחים את המיצים להשתחרר. מכבים את האש. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(אם אתה אוהב את זה כלול את הזרעים)(אם אתה אוהב את זה כלול את הזרעים)
פרוסות עגבניות טריות, לציפוי כל המבורגרפרוסות עגבניות טריות, לציפוי כל המבורגר
3 גרם פרמזן, מגולח דק3 גרם פרמזן, מגולח דק
14
שכבו את המרכיבים בצורה דקורטיבית ב-4 צנצנות ריבה, החל תחילה מהאורז, לאחר מכן גרגרי חומוס, חצילים, עוף ומעליה שכבה נוספת של אורז. מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים או לילה להכנה לפיקניק.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כוס חומץ לבן או חומץ יין לבן1/8 כוס חומץ לבן או חומץ יין לבן
חצילחציל
2 כפות חמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימון2 כפות חמאה לא מלוחה, מרוככת, לשימון
אורזאורז
ריבהריבה

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם246חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חומוס מבושל, שטוף סחוטחומוס מבושל, שטוף סחוט488חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כף מלח לורי או אחר1/2 כף מלח לורי או אחר1חצילים, חתוכים לקוביות 1 אינץחצילים, חתוכים לקוביות 1 אינץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים11 כף אורגנו מיובשזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון3ציפורןשום, טחוןשום, טחון149חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות ענבים, חצויעגבניות ענבים, חצוי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקצוצים, מגולענים זיתים ירוקיםקצוצים, מגולענים זיתים ירוקים1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון40שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1גרידת לימוןגרידת לימון541 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק1בצל, קצוץבצל, קצוץ11 כף אורגנו מיובש1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר280חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עוף מבושל מגורר, כגון שאריות עוף צלוי או על 2 קציצות, מבושל וגרוסעוף מבושל מגורר, כגון שאריות עוף צלוי או על 2 קציצות, מבושל וגרוס1חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום601 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.