פיקניק קרוסטיני עם רוסטביף, צ'ימיצ' ורי וביצת שליו
פיקניק קרוסטיני עם רוסטביף, צ'ימיצ' ורי וביצת שליו עשוי להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 2128 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 114 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. לך לחנות ותביא את באגט, שאלוט, ביצי שליו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו קרוסטיני עם רוסטביף ורימון, קרוסטיני עם רוסטביף וסלסה פרסקה, ו רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך crostini: מחממים תנור ל 37
פרוס באגט לעשר 1/4-ב.- פרוסות עבות באלכסון (שמור שאריות לחם לשימוש אחר).
מברשת שני הצדדים של כל פרוסה קלות עם שמן ומפזרים מלח ופלפל.
הגדר פרוסות על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד למחבת זהובה חומה ופריכה, המסתובבת באמצע הבישול, כ-15 דקות בסך הכל.
לטאטא יחד 1/4 כוס שמן, חומץ, שאלוט, שום, מלח, פתיתי פלפל אדום בקערה קטנה.
סדק כל ביצה שליו לתוך קערה קטנה או כוס משלו (לנקב את הקרום מתחת לקליפה עם קצה של סכין).
מחממים מחבת בינונית על חום נמוך ומברשים בשמן. שקופית 5 ביצים מקערות למחבת, מחבת כיסוי, ומבשלים עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים צהובים בהירים, על 2 דקות.
להעביר ביצים מבושלות למיכל מרופד בנייר שעווה להביא לפיקניק שלך. חזור עם הנותרים 5 ביצים.
מערבבים פטרוזיליה ואורגנו לתוך תערובת שאלוט רק לפני ההגשה. מניחים פרוסת בשר מקופלת על כל קרוסטיני, טפטוף עם קצת רוטב, ומעל עם ביצה.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוז תוסס ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי עבור Fingerfood. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.