קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות40
ציון בריאות2
מגזין

פיקניק שכבתי בצנצנת

פיקניק שכבתי בצנצנת
לך לחנות ותביא יין, חומוס, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: כיכרות פיקניק שכבתי, Houmous שכבתי, tabbouleh & feta פיקניק קערה, ו חומוס & קינואה מייסון Jar סלט.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 4 (1-ליטר) צנצנות ריבה
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
3
מניחים את האורז בקערה בינונית. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הזיתים, כוסברה, שמן, חומץ, מלח, ופלפל כדי להפוך ויניגרט אור.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לטפטף את הרוטב על האורז ולזרוק למעייל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
במחבת טחון גדולה, מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום בינוני עד רך מאוד ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את השום, זנגביל, כורכום, קינמון, קאיין, וגרידת לימון ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נייר אורזנייר אורז
כורכוםכורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
7
מוסיפים את החומוס ומערבבים למעיל. הפעל את החום עד גבוה deglaze המחבת עם היין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר את המחבת מהחום, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים את קוביות החצילים במסננת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
10
תן לנוח 20 עד 30 דקות ולאחר מכן כתם עם מגבות נייר. במחבת טחון גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה ומבשלים את הבצלים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את החציל החרוך. החצילים יספגו את השמן, אבל רק להוסיף יותר אם החצילים יבשים מאוד. מבשלים 5 דקות על חום בינוני, מסתובב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
להוסיף את השום, ולהוריד את החום, הוספת קצת יותר שמן, במידת הצורך. מתבלים את התערובת במלח ופלפל, לטעם ולבשל עד שהחציל רך, כ -3 או 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
13
מוסיפים את העגבניות ומבשלים לרגע כדי לרכך רק קצת ולהכריח את המיצים לשחרר. כבה את החימום. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
14
שכבה את החומרים באופן דקורטיבי ב 4 צנצנות ריבה החל הראשון עם האורז, ואחריו אפונים חומוס, חצילים, עוף, ומעליהם שכבה נוספת של אורז. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או לילה כדי להתכונן לפיקניק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ריבהריבה

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומוס מבושל, שטוף סחוטחומוס מבושל, שטוף סחוט5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כף מלח לורי או אחר1/2 כף מלח לורי או אחר1חצילים, חתוכים לקוביות 1 אינץחצילים, חתוכים לקוביות 1 אינץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים11 כף אורגנו מיובשזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון3ציפורןשום, טחוןשום, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות ענבים, חצויעגבניות ענבים, חצוי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקצוצים, מגולענים זיתים ירוקיםקצוצים, מגולענים זיתים ירוקים1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון40שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1גרידת לימוןגרידת לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1בצל, קצוץבצל, קצוץ11 כף אורגנו מיובש1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוף מבושל מגורר, כגון שאריות עוף צלוי או על 2 קציצות, מבושל וגרוסעוף מבושל מגורר, כגון שאריות עוף צלוי או על 2 קציצות, מבושל וגרוס1חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )