פירה אגס-ותרד עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי תרד, מרגרינה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו לפת ופירה אגס, סלק ופירה אגסים, ו כרובית קלויה ופירה אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול; מוסיפים תרד, ומבשלים 1 דקה או עד שהתרד נבול.
מניחים תרד, חלב, אגס רבעים במעבד מזון, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
להמיס מרגרינה בתנור ההולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
מוסיפים תערובת תרד, ומבשלים 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
7
הסר מהחום; מערבבים במלח ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום