פירה אגס ותרד
פירה אגס-ותרד עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי תרד, מרגרינה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו לפת ופירה אגס, סלק ופירה אגסים, ו כרובית קלויה ופירה אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול; מוסיפים תרד, ומבשלים 1 דקה או עד שהתרד נבול.
מניחים תרד על מגבות נייר, ולסחוט עד בקושי לח.
מניחים תרד, חלב, אגס רבעים במעבד מזון, ולעבד עד חלקה.
להמיס מרגרינה בתנור ההולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת תרד, ומבשלים 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
הסר מהחום; מערבבים במלח ואגוז מוסקט.
מקשטים עם פרוסות האגס, אם תרצה.