פירה בטטה עם זנגביל, הל ודבש
פירה בטטה עם ג'ינג'ר, הל, ודבש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 374 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: הל מחית תפוחי אדמה מתוקים, ג'ינג'ר מתובל פירה בטטות, ו דבש צ'יפוטלה פירה בטטות.
הוראות
למלא סיר גדול עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה. הגדר סל ספינת קיטור בפנים ולהפחית את החום לנמוך כך המים רותחים.לקלף לחתוך את תפוחי אדמה מתוקים וחלודים לקוביות גדולות.
מניחים אותם באוניית הקיטור, מכסים במכסה הדוק, ואדים עד מזלג מכרז, על 20 דקות. בינתיים, מניחים את שאר החומרים הנמדדים בסיר קטן על אש נמוכה, מתבלים עם פלפל, ומערבבים עד שהחמאה והדבש נמסו.
להסיר מהחום ולהניח בצד.כאשר תפוחי האדמה מוכנים, להעביר אותם לקערה גדולה, טפטוף עם תערובת חמאה, ומחית עם מחית תפוחי אדמה על העקביות הרצויה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.