פירה בטטה עם זנגביל, הל ודבש
אם יש לך פלפל, ג'ינג'ר, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פירה בטטה עם זנגביל, הל ודבש, הל מחית תפוחי אדמה מתוקים, ו ג'ינג'ר מתובל פירה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
למלא סיר גדול עם 1 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה. הגדר סל ספינת קיטור בפנים ולהפחית את החום לנמוך כך המים רותחים.לקלף לחתוך את תפוחי אדמה מתוקים וחלודים לקוביות גדולות.
מניחים אותם באוניית הקיטור, מכסים במכסה הדוק, ואדים עד מזלג מכרז, על 20 דקות. בינתיים, מניחים את שאר החומרים הנמדדים בסיר קטן על אש נמוכה, מתבלים עם פלפל, ומערבבים עד שהחמאה והדבש נמסו.
להסיר מהחום ולהניח בצד.כאשר תפוחי האדמה מוכנים, להעביר אותם לקערה גדולה, טפטוף עם תערובת חמאה, ומחית עם מחית תפוחי אדמה על העקביות הרצויה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.