קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

פירה בטטות

פירה בטטות
לכו לחנות ותרימו אגוז מוסקט טחון, מיץ תפוזים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פירה בטטות, פירה בטטות, ו פירה בטטות.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר גדול ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד למכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים את תפוחי האדמה וחוזרים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את שאר החומרים ומחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג. מתבלים לטעום עם יותר מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה