פירה בטטות עם אגס, מרווה וחמאה משחימה
פירה בטטה עם אגס, מרווה וחמאה משחימה היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאה, מרווה, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: משחי חמאה בורבון פירה בטטות, מחית תפוחי אדמה עם חמאה משחימה, ו מחית תפוחי אדמה עם חמאה משחימה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F. לשפשף תפוחי אדמה מתוקים ביסודיות לדקור עם מזלג.
אופים במשך 40 עד 60 דקות או עד מכרז.
בינתיים, עבור חמאה משחימה, להמיס חמאה על אש בינונית נמוכה בסיר גדול. מבשלים, מסתחררים מחבת מדי פעם, במשך 10 עד 12 דקות או עד משחימים קלות וריחני.
בזהירות חצי תפוחי אדמה לגרוף החוצה עיסת. מחית כדי עקביות הרצוי בקערת ערבוב גדולה. מערבבים פירה, אגסים משומרים ומרווה לתוך החמאה השחומה בסיר. מבשלים ומערבבים עד מחומם דרך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.