פירה התרד של סאלי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה התרד של סאלי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 318 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 400 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם שמנת, מלח, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. מתכונים דומים: פירה תרד, פירה תרד, ו בייקון-תרד פירה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
מבשלים תרד על פי הוראות החבילה.
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 15 דקות, או עד רך אבל מוצק.
ניקוז, להתקרר מעט, ומחית.
בקערה, מערבבים את התרד, פירה, חמאה, שמנת חמוצה, בצל, מלח ושמיר.
להעביר את התבשיל מוכן. למעלה עם גבינת צ ' דר.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד מבעבע וחום קל.