פירה ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פורי ים. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, דבש, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, מחית Spruiten (מחית כרוב ניצנים), ו פירה Crecy (מחית מרק גזר) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לשפשף בטטות או בטטות עם שמן, ואז מפזרים מלח ופלפל. לעטוף כל בנפרד בנייר אלומיניום לצלות בתנור במשך 1 שעות.
העבר לצלחת ולתת לנוח רק עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מקלפים את העור מהבטטות ומניחים בטטות בקערה.
מוסיפים דבש וחמאה ומחית עם מזלג; חמאה צריכה להמיס לחלוטין. בטטות ניתן לחמם בתנור או במיקרוגל במידת הצורך. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;