קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

פירה מוקרם

פירה מוקרם
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לרפרטואר שלך, פירה שמנת עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 7 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 293 קלוריות . תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך חמאה, פפריקה, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כתוספת. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם לחג ההודיה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 59% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פירה שמנת , פירה שמנת ופירה שמנת הטוב ביותר .

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
לנקז.
3
מניחים תפוחי אדמה ושום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים גבינת שמנת, חלב, חמאה, מלח ופלפל; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
מעבירים את תערובת תפוחי האדמה לקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מפזרים בצל ופפריקה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות