פירה עם אפונה ונענע
פירה עם אפונה ונענע עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. אם יש לך שמנת כבדה, מנטה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות כבש וסלט מוקדם באביב ופירה שום-נענע אפונה-N-תפוחי אדמה, צלעות כבש עם פירה אפונה ונענע, ו מחית תפוחי אדמה ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר של מים מלוחים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז, על 12 עד 15 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולנקז.
מניחים את תפוחי האדמה בחזרה בסיר ולחזור לחום. מערבבים את תפוחי האדמה, כל הזמן, במשך 2 עד 3 דקות כדי לייבש את תפוחי האדמה.
הסר את תפוחי האדמה מהחום ולהוסיף את האפונה.
תוסיף את החמאה. באמצעות מחית יד החזיק, מועך את החמאה לתוך תפוחי האדמה.
מוסיפים חלב ושמנת. תפוחי האדמה עדיין צריכים להיות קצת גושים.
מוסיפים את המנטה ומערבבים היטב .מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל.