פירה עם בייקון וצ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה עם בייקון & צ'דר. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 589 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו 393801 היה אומר שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם תפוחי אדמה russet, פלפל, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. וזה טוב. מתכונים דומים: פירה עם בייקון וצ'דר, פירה עם בייקון וצ'דר, ו בייקון ופירה צ'דר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים בסיר גדול, ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי כ 2 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולהפחית לרתיחה. מבשלים עד רך וקל פירסינג עם סכין קילוף, על 20 דקות.
העברה למסננת לניקוז; לחזור למחבת, לכסות, ולהניח בצד.
בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף בייקון, ומבשל עד פריך משחימים, מפנה פעם אחת.
להעביר מגבות נייר לניקוז; לתת מגניב, ולהתפורר לחתיכות.
באמצעות מזלג, מועך את תפוחי האדמה במחבת עד אור ורך.
מוסיף את גבינת שמנת, חמאה, שמנת חמוצה, ומערבבים עד בשילוב וחלק.
מוסיפים את העירית, 2 גבינות צ ' דר כוסות, חצי בייקון, מלח ופלפל. מערבבים עד בשילוב טוב.
העברה לתבנית אפייה בחמאה 3 ליטר. למעלה עם כוס חצי הנותרים גבינת צ ' דר.
אופים עד העליון הוא מעט זהב ותפוחי אדמה מחוממים דרך, על 30 דקות.
הסר מהתנור; מקשט עם בייקון שנותר.
מגישים באופן מיידי.כמו זה: כמו טעינה...