פירה עם בצל קרמל וגבינה עיזים
פירה עם בצל מקורמל וגבינת עיזים עשוי להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 109 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך פלפל, תפוחי אדמה זהב יוקון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. מתכונים דומים: שאלוט מקורמל וגבינת עיזים פירה, מחית תפוחי אדמה וגזר לבן עם בצל מקורמל וגבינה כחולה, ו פירה הטוב ביותר יש גבינת עיזים, שום בצל ירוק.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ו 1/4 כפית מלח, ומבשלים 22 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף 2 כפות מים, 1 כף בכל פעם, כמו מתאדה נוזל, מגרד מחבת לשחרר חתיכות משחימים לאחר כל תוספת.
. בעוד הבצל מבשל, מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי, ומוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 15 דקות או עד במכרז.
מניחים חלב במדד זכוכית 1 כוס. מיקרוגל במדיום (50% כוח) 30 שניות או עד חם.
מוסיפים גבינה לתפוחי אדמה במחבת. תערובת תפוחי אדמה מחית עם מחית תפוחי אדמה 3 או 4 פעמים או עד גבינה נמסה.
מוסיפים חלב, נשאר 1/2 כפית מלח, ופלפל; מחית כדי עקביות הרצוי. מערבבים בצל שמור, ומגישים מיד.