פירה עם קישואים ראגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה עם קישואים Ragout. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, חלב, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו שתי גבינה שום קישואים פירה תפוחי אדמה, ראגו בקר עם כרובית מחית, ו פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין תפוחי אדמה, מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
להחזיר תפוחי אדמה למחבת; להוסיף 2 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. תערובת עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. כסה וחמם.
חום חלב על חום בינוני במחבת nonstick גדול עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). מערבבים בתרד; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד.
מוסיפים תערובת חלב ובצל ירוק לתערובת תפוחי אדמה, ערבוב עד בשילוב היטב.
כדי להכין ראגו, לנגב מחבת עם מגבות נייר.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל פרוס, אורגנו ושום; מבשלים 5 דקות או עד משחימים קלות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות; מבשלים 7 דקות או עד פטריות מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף קישואים; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים במים וב-5 המרכיבים הבאים (מים דרך עגבניות); מבשלים, חשופים, 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מגישים ראגו על תפוחי אדמה, ומפזרים גבינה.